Vi söker en driven & noggrann svetsare för framtida fast anställning

Vi söker en driven & noggrann svetsare för framtida fast anställning

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med ritningsläsning och att svetsa i rostfritt 10-13mm hos vår samarbetspartner i Kristianstad.
Arbetet erbjuder viss flexibilitet i arbetstiden, glada kollegor och för rätt person en fast anställning efter provanställning där du som anställd får ta del av företagets bonusystem.

Utbildning
Du behöver ha en verkstadsteknisk utbildning samt goda svetskunskaper i TIG/MIG och i ritningsläsning.

Erfarenhet
Vi ser att du som söker tidigare har arbetat som svetsare. Du har goda kunskaper om material som rostfritt och du trivs i rollen att arbeta som svetsare och verkstadsarbetare. Kanske har du i grunden en utbildning inom verkstad, fordon eller industri och så har du de sista åren arbetat som svetsare och brinner för yrket.

Personliga kvalifikationer
Tjänsten ställer höga krav på att du kan arbeta självständigt samt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir slutförda. Du är en kvalitetsmedveten och noggrann person som alltid strävar efter att utföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt. Du trivs att arbeta i grupp, är en lagspelare och har lätt att samarbeta med andra.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal

Ansökan
Ansök direkt på vår hemsida www.palmpartners.se

Startdatum
Start så snart som möjligt

Uppdragslängd
Tillsvidare
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.