Elektriker / Eltekniker / Skåpsmontör

Elektriker / Eltekniker / Skåpsmontör

Vi växer och vi vill att du ska växa med oss! Har du en bakgrund som elektriker, eltekniker eller skåpsmontör och är intresserad av teknik? Då vi har ökande efterfrågan på våra tjänster behöver vi fler duktiga medarbetare till vår avdelning för att tillverka och installera automatikskåp.
PMA är ett företag i Kristianstad med ett 30 tal riktigt duktiga medarbetare och nu vill vi att du ska bli en av oss. I våra lokaler bygger vi automatikskåp efter egna ritningar.
Som Eltekniker hos oss får du vara med ifrån grunden när vi utvecklar, tillverkar och installerar automatikskåp för maskiner som tages idrift över hela världen. Du kommer att ha en central roll och möjlighet att personligen påverka vår tillverkning så den hela tiden blir bättre.
Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med hög tekniknivå och uppdrag inom allt från metall till processindustri. Som eltekniker på PMA kommer du att ingå i en fantastisk grupp med ingenjörer och tekniker som alltid strävar efter att utvecklas framåt.
Anställningsform:Heltid/Tillsvidare
Anställningstyp: Eltekniker /skåpsmontör
Anställningsort: Kristianstad
Körkort: Ja
http://www.sebroschyr.se/pma/MailView/

https://www.youtube.com/watch?v=VEGcGu8yIUw&t=1s
Mer info
Kontaktperson Andreas Valentinsson
Email Mejla Andreas Valentinsson
Område Kristianstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.pmaab.com
Sista ansökningsdag 10 maj (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PMA utför allt från enkla
installationsuppdrag till komplexa helhetslösningar. Vi har lång erfarenhet av kunder som ställer höga krav på såväl oss som slutprodukten. Vi möter dessa förväntningar då vi är ett innovativt företag som ligger i vår branschs absoluta framkant. PMA har hög teknisk kunskap och är ett drivande företag som ständigt optimerar sin verksamhet.

Vår affärsidé är att vara både en attraktiv partner och en attraktiv arbetsplats. Genom att samla medarbetare med driv, kompetens och ambition är vi ett företag där idéer blir till verklighet.

Besök vår hemsida för mer information!