2st Robottekniker

2st Robottekniker

Din arbetsroll
Du vill ha kombinationen, teknik och kund, samt motiveras av och gillar miljöombytet som tjänsten innebär. Du utgår från vårt kontor i Fjälkinge, men besöker även våra kunder, främst i Sverige men också utomlands. Våra kunder är både stora och små företag inom flera olika branscher, där flera är världsledande inom sitt område.
Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor och ingår i ett starkt team med hög lagkänsla. Du kommer att ha en ansvarande arbetsroll och vara en stöttepelare för övriga kollegor i teamet. Har du kunskaper inom PLC och vision är det meriterande.

Din profil
Du som antar denna utmaning har roboterfarenhet från något 6-axligt fabrikat och besitter en god kunskap om automation.
Som person är du driven och har lätt för att kommunicera med din omgivning. Du är en analytisk person som är duktig på att hitta kreativa lösningar samtidigt som du utför ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt. Du har en utpräglad servicekänsla, är engagerad, och har ett genuint teknikintresse. Vidare ser vi att du är flexibel och prestigelös då arbetet ibland kan variera i svårighetsgrad samt uppgifter.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser helst att du har erfarenhet av

  • 6-axlig robot (Yaskawa, Fanuc, KUKA och/eller ABB) - programmering, simulering, off- lineprogrammering och idrifttagning
  • Automation
  • Meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom området eller erfarenhet som programmerare eller automationsingenjör.

Vad erbjuder vi?
På PMA erbjuds du en varierande roll med mycket frihet under ansvar. I din arbetsroll kommer du att jobba med programmering av robot samt delta vid uppstart, installation och driftsättning. I projekten medverkar du från försäljning tills att anläggningen är överlämnad till kunden.
Som robottekniker på PMA kan vi erbjuda dig en roll där du har stort inflytande över din egen tillvaro och arbetsuppgifter. Vi är ett företag med korta beslutsvägar och stora möjligheter för rätt individ. Vi ser våra medarbetare som PMA:s största tillgång och värnar om allas trivsel samt vår starka företagskultur av teamkänsla och omtanke.

Ansökan
Ort/Placering: Fjälkinge
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell
Sista ansökningsdag: 15 mars
Rekryteringen sker löpande därför kan tjänsterna tillsättas tidigare än utsatt datum.
Finns annonsen kvar så finns tjänsten kvar.

Ansökan sker via mail: jobb@pmaab.com
För frågor gällande tjänsten kontakta
Christopher Sunesson, COO: 044-590 34 02
Mer info
Email Mejla P Maskin Automation AB
Område Kristianstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.pmaab.com/
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PMA är en helhetsleverantör av automationslösningar och kvalificerade tjänster åt industrin. Vi har sedan starten År 2010 varit expansiva och efterfrågan på våra tjänster ökar kontinuerligt, vi är idag 33 anställda.

De senaste årens satsning på automationslösningar med specialmaskiner, robotar och vision system, har resulterat i flera partneravtal och spännande automations- och robotprojekt.
Vi utgår från Fjälkinge, utanför Kristianstad där vi har kontor, skåpsverkstad och monteringshall.