2st Konstruktör inom mekanik

2st Konstruktör inom mekanik

Din arbetsroll
Du vill arbeta med mekanisk konstruktion och utveckling av maskiner och produktionsutrustning. I din tjänst kommer du att arbeta med förstudier, konceptutveckling och detaljkonstruktion av maskiner och robotceller.
Våra kunder är både stora och små företag inom flera olika branscher, där flera är världsledande inom sitt område. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor och ingår i ett starkt team med hög lagkänsla. Du kommer att ha en ansvarande arbetsroll och vara en stöttepelare för övriga kollegor i teamet. I ditt arbete gör du kundbesök och har regelbunden kontakt med våra kunder. Har du erfarenhet av projektledning så är det meriterande likaså el och automationskunskap men inget krav.

Din profil
Du som antar denna utmaning har ett genuint teknikintresse och erfarenhet från tillverkande industri eller maskinkonstruktion.
Som person är du driven och har lätt för att kommunicera med din omgivning, du har inga problem att jobba självständigt eller i grupp. Du är en engagerad och analytisk person som är duktig på att hitta kreativa lösningar samtidigt som du utför ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt. Vidare ser vi att du är flexibel och prestigelös då arbetet ibland kan variera i svårighetsgrad samt uppgifter.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser helst att du har erfarenhet av
  • Något av de vanligaste 3D-CAD programmen såsom SolidWorks eller Inventor.
  • Layoutarbete – 2D-CAD.
  • Meriterande om du har en YHS- eller högskoleutbildning inom området eller några års erfarenhet som konstruktör alternativt som montör av automationsutrustning.

Vad erbjuder vi?
På PMA erbjuds du en varierande roll med mycket frihet under ansvar. I din arbetsroll kommer du att jobba med layout, konstruktion, inköp, beredning, dokumentation och säljstöd. Du kommer även få möjligheten att driva egna projekt. I projekten medverkar du från försäljning tills att anläggningen är överlämnad till kunden.
Som mekanikkonstruktör på PMA kan vi erbjuda dig en roll där du har stort inflytande över din egen tillvaro och arbetsuppgifter. Vi är ett företag med korta beslutsvägar och stora möjligheter för rätt individ. Vi ser våra medarbetare som PMA:s största tillgång och värnar om allas trivsel samt vår starka företagskultur av teamkänsla och omtanke.

Ansökan
Ort/Placering: Fjälkinge
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell
Sista ansökningsdag: 15 mars
Rekryteringen sker löpande därför kan tjänsterna tillsättas tidigare än utsatt datum.
Finns annonsen kvar så finns tjänsten kvar.

Ansökan sker via mail: jobb@pmaab.com
För frågor gällande tjänsten kontakta
Christopher Sunesson, COO: 044-590 34 02
Mer info
Email Mejla P Maskin Automation AB
Område Kristianstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.pmaab.com/
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PMA är en helhetsleverantör av automationslösningar och kvalificerade tjänster åt industrin. Vi har sedan starten År 2010 varit expansiva och efterfrågan på våra tjänster ökar kontinuerligt, vi är idag 33 anställda.

De senaste årens satsning på automationslösningar med specialmaskiner, robotar och vision system, har resulterat i flera partneravtal och spännande automations- och robotprojekt.
Vi utgår från Fjälkinge, utanför Kristianstad där vi har kontor, skåpsverkstad och monteringshall.