Svetsare till Osby Parca

Svetsare till Osby Parca

Dina arbetsuppgifter
Enertech har de senaste åren haft en positiv utveckling och vi söker därför dig som vill vara ett tillskott i deras verksamhet. Du blir erbjuden en omväxlande tjänst i en liten och ansvarstagande organisation.

Som svetsare i tillverkningen av värmepannorna utförs svetsning med metoderna 135/111 och man arbetar mestadels i svart material mellan 3-25 mm tjocklek. Arbetstiden är förlagd på dagtid måndag till fredag med kortare arbetstid på fredagar.

Din profil
Vi söker dig som är en duktig och erfarenhet svetsare. Goda kunskaper i ritningsläsning är ett krav. Erfarenhet av montagearbete är meriterande.

Som person är du ordningsam och noggrann och du tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är flexibel, mångkunnig och trivs i samarbetet med kollegor där du självklart bidrar till ett gott arbetsklimat.

Sista ansökningsdag
Låter detta som något för dig? I denna process samarbetar Enertech med Maxkompetens. Enertech väntar på dig så tveka inte att skicka in din ansökan, vi arbetar med ett löpande urval. Sista ansökningsdag är 20 juni 2018. Vid frågor är du välkommen att kontakta Josefin Kokko Ekholm på 044-781 45 05 eller josefin.k.ekholm@maxkompetens.se

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Om kunden
Enertech AB tillverkar värmeprodukter under varumärkena Osby Parca, CTC, Bentone och Turboflame. Vi är en av de ledande leverantörerna av värmeprodukter och värmesystem i Europa. Enertech AB ingår i NIBE koncernen med 13 000 anställda. I Osby utvecklar, tillverkar och säljer vi pannor till större fastigheter, industrier och fjärrvärmecentraler. I Osby är vi totalt 35 anställda.
Mer info
Kontaktperson Josefin Kokko Ekholm
Telefon 044-781 45 05
Område Kristianstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.