Livsmedelsoperatörer till Orkla Foods, Tollarp

Livsmedelsoperatörer till Orkla Foods, Tollarp

Om tjänsten I hjärtat av Skåne tillagar Orkla Foods Sverige AB mat som förenklar din vardag. Nu sökes drivna livsmedelsoperatörer till deras produktionsenhet i Tollarp.

Arbetstiderna är förlagda till 2-skift. Tjänsten är tänkt start omgående eller enligt överenskommelse.

I din roll som Livsmedelsoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Hantera kem-och högtryckstvätt i samband med rengöring
 • Kontrollera kvalitet, märkning och processparametrar
 • Medverka till att produktion och rengöring utförs enligt gällande rutiner och regelverk
 • Medverka i arbetet inom miljö, hälsa och säkerhet
 • Truckkörning i form av ledstaplare och motviktstruck
 • Datorhantering av systemet SAP
Du kommer dagligen arbeta med mottagning av råvaror, uppvägning och blandning av produkter enligt recept samt kokning och blandning av råvaror. Dagligen kör du också truck för att hämta och lämna pallar som ska till och från produktionen och i arbetet ingår även datahantering. Städ av maskiner samt utrymmen i produktionslokalen är även en del av arbetet.

Tjänsten som Livsmedelsoperatör är ett konsultuppdrag med start omgående med möjlighet till övertag hos Orkla efter 3 månader.

Om dig För att trivas i arbetet bör du vara ordningsam, kvalitetsmedveten och en lagspelare. Vidare ser vi att du är flexibel, samarbetsvillig och strukturerad i ditt arbete och trivs med att arbeta i team. En stor fördel är om du tidigare har arbetat med produktion av livsmedel och har vana av att arbeta i datasystem. Vidare får du gärna vara tekniskt intresserad och ha datavana. Tunga lyft kan förekomma så viktigt att du trivs med fysiskt arbete. Du måste ha truckkort A2 och B1. Du behöver kunna göra dig förstådd på svenska och kunna läsa och förstå instruktioner skrivna på svenska. Körkort och tillgång till bil är ett krav för att kunna ta dig till arbetet.

Det är viktigt att din inställning och dina värderingar går hand i hand med Orklas; du är modig, inspirerande och pålitlig!

Viktigt för tjänsten är
 • Lagspelare
 • Kvalitetsmedveten
 • Samarbetsvillig och strukturerad
 • Du behöver ha fyllt 18 år
 • Truckkort A2 och B1
 • Körkort B
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Orkla:
Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är Abba, Kalles, Felix, BOB, Frödinge, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 5 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Frödinge, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Simrishamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara "Din vän i vardagen" genom att leva upp till våra värdeord - modig, pålitlig och inspirerande. Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen.

Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Ingrid Sönegård via Ingrid.Sonegard@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Produktion, Livsmedel, Livsmedeloperatör, Adecco, Industri, Livsmedelsproduktion, processoperatör, Tollarp, Orkla, Kristianstad, Truckförare, Motvikt, SAP
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 19 apr 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.