Extrajobb till Orkla i Tollarp

Extrajobb till Orkla i Tollarp

Om tjänsten
I hjärtat av Skåne tillagar Orkla Foods Sverige AB mat som förenklar din vardag. Nu söker vi dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning som vill arbeta extra hos produktionen i Tollarp.

Arbetstiderna är förlagda till skiftgång och behov kan finnas när som under veckan och dygnet. Vi ser gärna att du finns tillgänglig för att jobba ca 2-3 ggr i veckan.

I din roll som Livsmedelsoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Hantera kem-och högtryckstvätt i samband med rengöring
  • Kontrollera kvalitet, märkning och processparametrar
  • Medverka till att produktion och rengöring utförs enligt gällande rutiner och regelverk
  • Medverka i arbetet inom EHS
  • Truckkörning om truckkort
Tjänsten som Livsmedelsoperatör är ett konsultuppdrag vid behov med start omgående.

Om dig
Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med produktion av livsmedel. Du bör också ha goda kunskaper inom kvalité och hygien och erfarenhet av kemhantering är önskvärt. Vidare får du gärna vara tekniskt intresserad och ha datavana. Tunga lyft kan förekomma. Har du truckkort är detta meriterande. Du behöver kunna göra dig förstådd på svenska och kunna läsa och förstå instruktioner skrivna på svenska. Körkort och tillgång till bil är en fördel.

Viktigt för tjänsten är att du är en lagspelare, är strukturerad och tycker om att arbeta i en miljö med högt tempo och fysiskt arbete.

Det är viktigt att din inställning och dina värderingar går hand i hand med Orklas; du är modig, inspirerande och pålitlig!

Viktigt för tjänsten är:
  • Flexibel
  • Erfarenhet av produktion av livsmedel
  • Du behöver ha fyllt 18 år
  • Att du studerar eller har någon annan huvudsaklig sysselsättning
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Orkla:
Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är Abba, Kalles, Felix, BOB, Frödinge, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 5 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Frödinge, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Simrishamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara "Din vän i vardagen" genom att leva upp till våra värdeord - modig, pålitlig och inspirerande. Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Ingrid Sönegård via Ingrid.Sonegard@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Orkla, Livsmedel, Livsmedelsproduktion, Tollarp, Kristianstad, Adecco, Malmö, Maskinoperatör, Operatör, Produktion, Extrajobb, Timanställning, Behovsanställning, student, truckkort
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 17 maj 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.