Skogsmaskinsmekaniker till OP maskiner

Skogsmaskinsmekaniker till OP maskiner

Dina arbetsuppgifter

Som skogsmaskinsmekaniker i vår verkstad arbetar du med hela bredden av varumärken tillsammans med våra övriga duktiga medarbetare i teamet. En stor del av arbetstiden kommer läggas ute på fältet för servicejobb på plats hos våra kunder.

Din bakgrund/Dina egenskaper

För OP maskiners mekaniker är målet alltid att lösa våra kunders problem snabbt och smidigt. Du som söker har goda tekniska kunskaper och en gedigen mekanikerbakgrund, med specifika kunskaper från skogssidan. Vi tror att du som söker har god branschkännedom via tidigare erfarenheter.

Du har goda datorkunskaper och behärskar engelska språket.

Som person har du lätt för att samarbeta med andra och du har alltid kunden i fokus. Du är servicemedveten och drivs av problemlösning.

Information och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos OP maskiner. Arbetstiden är 07.30-16.15 måndag-fredag. Kollektivavtal finns.

Tjänsten ska tillsättas snarast möjligt, så skicka gärna din ansökan via wikan.se redan idag. Sista ansökningsdag är den 2 november. Eventuella frågor besvaras av Olof Persson på OP maskiner på telefon 073-448 63 86.

Läs mer om OP maskiner på opmaskiner.se

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Kristoffer Svensson
Telefon 044-5906508
Område Kristianstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 2 nov 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OP maskiner AB Kristianstad är återförsäljare för John Deere, Väderstad, Avant med flera, samt servicelämnare för John Deere Forestry. Vi har anläggningar i Kristianstad, Tomelilla och Jordberga och vi omsätter tillsammans 300 miljoner. Nöjda kunder är vårt mål.

Vi söker nu en erfaren skogsmaskinsmekaniker till vår verkstad på OP maskiner i Kristianstad. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.