Dina arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra företagets ekonomiavdelning och tillsammans med ytterligare en ekonom sköta företagets ekonomi. Som ekonom arbetar du bland annat brett med löpande bokföring, kundreskontra, leverantörsreskontra, momsredovisning och löner. Du är även delaktig i det löpande redovisningsarbetet samt behjälplig med månads- och årsbokslut, deklarationer och årsredovisning.

Arbetsuppgifterna som ekonom hos oss kommer bla att innebära:
  • Löpande redovisning
  • Orderhantering
  • Registrera fordon hos Trafikverket
  • Löner till ett 50-tal anställda, både tjänstemän och kollektivanställda
  • Moms - & arbetsgivaravgifter
  • Månadsbokslut
  • Koncernrapportering
  • Årsbokslut
Din bakgrund/Dina egenskaper

Du som söker har flera års erfarenhet av liknande ekonomiarbete och relevant utbildning inom ekonomi och redovisning. Erfarenhet av ekonomiarbete från privat företag är meriterande. Du har god förståelse för hur flödet fungerar genom hela ekonomiprocessen och trivs med att jobba med deadlines för redovisning och rapportering. Du är trygg i din roll och är van att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor. Du har god datorvana och är van användare av Office-paketet samt har erfarenhet av något ekonomi- och lönesystem. Du uttrycker dig väl i tal och skrift i svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! Vi söker dig som är noggrann, positiv och självgående. Du är bra på att ta egna initiativ, samarbeta samt trivs med att arbeta nära verksamheten. I ditt arbetssätt är du effektiv, strukturerad och har lätt för att lära nytt.

Information och kontakt

Rollen som ekonom är på heltid och du har din placering på vårt kontor i Kristianstad. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos OP Maskiner med tillträde snarast möjligt. Vi använder oss av löpande urval, så ansök redan idag! Du söker tjänsten på www.wikan.se och sista ansökningsdag är den 26 oktober 2020.

För mer information eller frågor, välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson, telefon 044-590 65 14.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Pernilla Samuelsson
Telefon 044-590 65 14
Område Kristianstad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 26 okt 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OP maskiner AB Kristianstad är återförsäljare för John Deere, Väderstad, Avant med flera, samt servicelämnare för John Deere Forestry. Vi har anläggningar i Kristianstad, Tomelilla och Jordberga och vi omsätter tillsammans cirka 300 miljoner. Nöjda kunder är vårt mål.
Läs mer om OP maskiner på opmaskiner.se

Vi söker nu en ekonom till OP maskiner med placering i Kristianstad. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.