Säljare till OKQ8 Kristianstad

Säljare till OKQ8 Kristianstad

"
Vill du ingå i ett säljande team?!

OKQ8 söker nu en Säljare för tillsvidareanställning till vår anläggning i Kristianstad på deltid med skifttjänstgöring. Som Säljare vill vi att du:
  • Älskar försäljning
  • Tycker om att arbeta med människor och i team
  • Är målinriktad och driven
  • Trivs med ett högt tempo
  • Är ansvarstagande
Hos oss har du möjlighet att bli en framgångsrik Säljare, som kommer att ha roligt på jobbet. Här finns potential till både utveckling och en lång och spännande karriär. Inom OKQ8 arbetar människor med varierande erfarenheter i bagaget. Vi har en jämn fördelning av kvinnor och män i åldern 18-67 år och vi alla arbetar mot uppsatta mål! Stationen har öppet vardagar mellan klockan 06.00-22.00 samt helger mellan klockan 08.00-22.00.

Som Säljare på stationen kommer du att arbeta med följande: Försäljning av drivmedel, livs, kiosk, tillbehör, biltvätt, tvätta själv hall samt uthyrning av bilar, lastbilar och släp. Kunskap och erfarenhet av biluthyrning är en merit. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande tjänster men det viktigaste är att du älskar försäljning och kundmöten.

Som Säljare på en OKQ8-franchiseanläggning är du företagets yttersta representant, vi förväntar oss att du ser varje kundmöte som början till en långvarig kundrelation.

Låter det intressant? Då ser vi fram emot din ansökan!

Körkort är ett krav.

Ansökan kan endast lämnas in via vårt rekryteringsverktyg.
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 aug (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

OK-Q8 AB i Sverige och Q8 Danmark A/S i Danmark utgör tillsammans ett av Skandinaviens största drivmedelsbolag OKQ8 Scandinavia. Vi är en engagerad och kundorienterad organisation med cirka 3800 anställda i Sverige och Danmark. Våra värderingar är kundfokus, kompetens, snabbt och smidigt, öppen och ärlig, och de påverkar vårt dagliga arbete. Våra medarbetare har alla något unikt att erbjuda, och genom våra värderingar kan vi växa och utvecklas. Vi har ungefär 1000 servicestationer i Skandinavien, där vi tillhandahåller produkter och tjänster för människor i rörelse. Vi erbjuder bränsle, hög tillgänglighet och ett stort urval av bilrelaterade produkter samt färska livsmedel och 100 % rättvisemärkt kaffe. Vi arbetar aktivt med att driva utvecklingen av mer klimat- och miljövänliga bränslen och produkter. Som medlem i samhällsinitiativet UN Global Compact stöder OKQ8 Scandinavia aktivt FN:s tio principer om mänskliga rättigheter, arbetsrätt, miljö och anti-korruption.. Läs mer om oss på www.okq8.se och www.q8.dk.