Vill du arbeta hos oss som arbetande förman?

Nyskördade Morötter i Fjälkinge AB är Sveriges största producent av morötter förpackade i plastpåse till kund. Företaget är familjeägt och omsätter ca. 100 miljoner KR. Totalt är vi 25 tillsvidareanställda, men under högsäsong ökar vi med 15 personer till. Ica är vår största kund då vi levererar icas egna varumärke till dem. Lyckås Gård ingår också i koncernen och vi har ett mycket nära samarbete med varandra. Vi är en platt organisation med snabba beslutsvägar och det är mycket viktigt att för oss att vi trivs tillsammans.

När morötterna går genom vår anläggning för att tvättas, sorteras och förpackas i plastpåsar kommer du som förman att leda ett arbetslag på 10 personer i detta arbete. Du behöver ha god social kompetens och kunna uttrycka dig på svenska i både skrift och tal. Det är viktigt för oss att du är tekniskt intresserad, har viss truckvana och att du har en stark vilja att få till en bra slutprodukt. Arbetet kan vara fysiskt tungt och smutsigt ibland.

Flexibilitet är viktigt för vår verksamhet. Under högsäsongen som är mellan januari och maj arbetar vi rullande 3 veckors skift, du behöver då kunna börja tidigt på morgonen vissa veckor och kunna arbeta sent andra veckor. Under sommarmånaderna arbetar vi endast 1 dagskift.

B körkort och tillgång till bil är ett krav, då kollektivtrafiken inte fungerar på udda tider.

Företaget har kollektivavtal.

Har du några frågor om tjänsten ring Helen Nilsson 044-58440 dagtid mellan 10-16
Mer info
Kontaktperson Helen Nilsson
Telefon 04458440
Email Mejla Helen Nilsson
Område Kristianstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nyskordade-morotter.se
Sista ansökningsdag 15 juli (27 dagar kvar)