Projektinköpare Building

Projektinköpare Building

Välkommen till vår härliga inköpsgrupp!

Stora delar av NCC:s omsättning är inköp och därmed är rollen som projektinköpare en oerhört viktig funktion. Här får du alla möjligheter att vara med och påverka företagets resultat genom att göra riktigt bra inköp, som är bra för både NCC och våra leverantörer.

Om tjänsten

Du har huvudansvaret för inköpen i dina projekt och tillsammans med kollegorna i projektorganisationen är du involverad från kalkyl, genom projekteringsfasen till projektets genomförande. Ibland är inköpen väldigt enkla och smidiga men ibland är de mer komplicerade. Du köper in allt från underentreprenörer till olika specialmaterial vilka kan var helt unika. Här kommer din förmåga att hitta lösningar in samt att säkerställa att vi väljer rätt leverantör.

Ett strukturerat inköpsarbete leder till ökad lönsamhet. Du är en generalist med lokal närvaro som jobbar nära kund så att du genom ärlighet och tillit kan finna de kundspecifika lösningar som ibland krävs. En viktig del i inköpsarbetet är hur vi etablerar och hanterar våra leverantörer. Vi måste säkerställa eventuella risker samt att vi lever upp till uppsatta krav på miljömässig och social hållbarhet.

Till ditt stöd finns kollegorna i inköpsgruppen samt ett internt nätverk med allt ifrån produktion till specialister inom juridik, miljö, energi och virtuellt byggande. NCC har dessutom ett av branschens bästa inköpssystem i form av inköpsportalen som kommer att hjälpa dig i din vardag.

En annan del uppdraget är att ständigt utmana inköpsarbetet så att vi ligger i framkant. Därför är det viktigt att du ser till att använda din kompetens i varje enskilt arbete.

Din erfarenhet

Våra projekt är alltid unika vilket medför att dina inköp kommer att variera och du får använda din skicklighet i att ta fram nya tekniska och affärsmässiga lösningar.

Eftersom du gillar att göra bra affärer är du alltid väl förberedd inför varje förhandling och är stolt när du lämnar en förhandling där dina avtal är välskrivna och där både du och leverantören är nöjda.

Inköpserfarenhet är en självklarhet och behärskar du även entreprenadjuridiken AB och ABK, så jublar vi.

Avdelning Building Sydväst

Avdelningen är specialiserad på hållbart byggande av offentliga lokaler, kontor, bostäder samt renoveringar. Vi bedriver verksamhet i norra och östra delen av Skåne samt stora delar av Halland. Tillsammans med ca 250 kollegor inom avdelningen kommer du att få ta dig an många spännande byggprojekt.

Johan är gruppchef för inköp och tillsammans med honom och ytterligare sju projektinköpare leder ni inköpsarbetet på avdelningen.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning och är placerad vid vårt kontor i Kristianstad.

B-körkort är ett krav då en del resor inom avdelningen förekommer.

Vid frågor kontakta gärna gruppchef för inköp Johan Areskoug, 070-594 05 65 alt HR Specialist Monica Klersén, 070 - 653 90 49.

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande dock senast den 5 januari 2020

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 5 jan 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.