Platschef Building

Platschef Building

Platschef till Kristianstad

Vi söker en senior platschef som vill fortsätta utvecklas i sin roll. Om du drivs av att tillsammans med dina medarbetare nå uppsatta mål och efterlämna ett bra projekt till din kund och dessutom sätter värde på att ditt företag har arbetsmiljön som högsta fokusområde så är du välkommen till oss!

Vi är en framgångsrik avdelning som byggt upp en bra struktur på vår verksamhet och som ständigt eftersträvar att utvecklas både som organisation men även som team och individer. Hos oss slipper du att vara både platschef och arbetsledare utan här får du arbeta tillsammans med ett team av kompetenta kollegor exempelvis arbetsledare, projektingenjörer, projekteringsledare och installationsledare. När det gäller personalfrågor får du stöttning, när du behöver, av våra HR- kollegor. Du rapporterar till en av våra tre projektchefer.

Building Sydväst bedriver entreprenadverksamhet i Nordvästra Skåne, Östra Skåne samt Halland. Vi är ca 250 engagerade medarbetare som bygger och renoverar allt ifrån kommersiella byggnader till bostäder. Vi omsätter ca 1,2 miljarder kronor. Christian Heiman är ansvarig för Buildings verksamhet i östra Skåne. Totalt inkl. våra andra affärsområdeskollegor inom NCC är vi ca 110 personer med utgångspunkt ifrån Kristianstadskontoret.

Rollen som Platschef

Som platschef hos oss har du det övergripande ansvaret för projektet du leder vilket innefattar ekonomi och att det drivs i linje med NCC:s riktlinjer samt utifrån de mål vi har satt upp. Hos oss kommer du även att ha ett personalansvar för en grupp yrkesarbetare. Du driver ett projekt i taget. Projekten kan variera i storlek samt komplexitet och kan antingen vara bostäder eller kommersiella fastigheter. En hel del av våra projekt bedrivs i samarbetsformen Partnering.

En annan viktig uppgift för dig blir att se till att det råder ordning och reda på din arbetsplats då detta underlättar för alla att nå de högt ställda krav och mål vi ställer för en säker arbetsmiljö. Vi tror dessutom att det även bidrar till en bättre kvalitet i det projektet vi överlämnar till kunden.

Vi vill vara en lärande organisation och har återkommande platschefsträffar där du får möjlighet att utbyta erfarenheter med dina kollegor. Vi strävar dessutom efter att arbeta med de senaste tekniska plattformarna inom VDC, Bluebeam och Dalux.

Din Profil

Idag arbetar du som platschef och driver byggprojekt på minst 75 Mkr. Du känner att det är dags att byta miljö och få nya kollegor.

Du trivs i rollen som ledare och inser hur viktigt det är att sätta upp tydliga mål för ditt projekt och sedan kunna förmedla detta till dina medarbetare. Du har koll på ekonomin och vet var du ska hitta eventuella felkällor. Du känner dig dessutom bekväm med de administrativa rutiner som jobbet idag kräver.

Vi jobbar hårt med att vår arbetsmiljö ska vara bra och säker. Därför måste även du ha insikt i att en god och säker arbetsmiljö är det viktigaste du kan erbjuda dina medarbetare, kunder och dig själv.

För att bli en del av oss kräver vi att du kan ställa upp på våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda och förstår vikten av att jobba med inkludering och mångfald i organisationen. B-körkort är ett krav.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Kristianstad.

Kontakt och ansökan

Ring gärna Projektchef Jacob Tornberg, 070-517 90 89, alt HR Specialist Monica Klersén, 070-653 90 49, för ytterligare information. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande dock senast den 10 december 2020.

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter och bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning. Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 10 dec 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande företagen i Norden inom bygg, infrastruktur och fastighetsutveckling med en omsättning på ca 58 Mdr SEK och 15 500 anställda 2019. Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; Ärlighet, Respekt, Tillit och Framåtanda.