Säljare / Franchisetagare sökes till Moogio

Säljare / Franchisetagare sökes till Moogio

Moogio söker en franchisetagare för etablering av en nytt show-room för designade och skräddarsydda lösningar inom solskydd och fönsterinredning i Kristianstad.

Föreställ dig att starta eget inom en bransch där vartenda hus, kontorsbyggnad, hotell eller restaurang, kan vara en potentiell kund. Föreställ dig hur många fönster som finns runt omkring i Kristianstad. Föreställ dig hur mycket det har byggts eller kommer byggas framöver. Detta är Moogios marknad. Vi säljer och levererar designade och skräddarsydda lösningar inom solskydd och fönsterinredning. Vi finns idag på 31 orter i Sverige och Danmark.
Som du förstår går det bra för oss och vi söker nu dig som i nära samarbete med oss vill etablera och driva en egen Moogio-butik/show room.

Vi erbjuder ett intressant och lönsamt koncept. Du får självklart all hjälp och stöd du behöver för att starta och driva din butik.

Är du säljinriktad, praktiskt lagd och beredd att satsa helhjärtat på att driva ett eget företag?
Har du intresse för design och inredning?
Har du ekonomiska möjligheter att finansiera ett eget aktiebolag och en uppstart?

Läs mer om oss och rollen som franchisetagare på www.moogio.se och www.moogiofranchise.se.

Ansökan
Fyll i en intresseanmälan på hemsidan www.moogiofranchise.se eller kontakta vår rekryterare,
Johan Ideström, johan.idestrom@expansionskonsult.se,
0733-584601.

Rekryteringen sker löpande så ansök så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan idag!

Sökord: franchisetagare, säljchef, säljare, entreprenör, försäljning, distrikt, kund, företag, design, solskydd, fönsterinredning, marknadsföring, B2B, eget företag, butik, rekrytering, projektförsäljning, chef
Mer info
Kontaktperson Johan Ideström
Telefon 0733-584601
Område Kristianstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef, Butik
Typ av anställning Heltid, Franchise
Hemsida http://moogiofranchise.se
Sista ansökningsdag 2 juli 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Moogio är en marknadsledande kejda inom skräddarsytt solskydd och fönsterinredning. Vi har funnits i solskyddsbranschen i över 60 år och som franchisegivare i drygt 10 år. Idag har vi butiker pa ett 30-tal orter i Sverige och Danmark. Moogio är specialister pa sol- och insynsskydd och vi är stolta över vår expertis, kunskap och engagemang. Genom åren har vi hjälpt tusentals nöjda kunder som fått någon av våra skräddarsydda högkvalitativa markiser, rullgardiner, persienner eller gardiner uppmonterade i/på sin fastighet. Som franchisetagare hos Moogio driver du din egen butik/showroom och har helhetsansvaret for din enhet. Läs mer om oss på www.moogiofranchise.se