Redovisningsekonomer till Meritmind, Kristianstad

Redovisningsekonomer till Meritmind, Kristianstad

Meritmind fortsätter att växa i hela landet söker nu dig som är kvalificerade ekonom med redovisningsinriktning i Kristianstad. Som konsult på Meritmind får du möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter, i olika branscher och på olika företag.

Våra kunder är främst medelstora till stora företag, många av dem är internationella och börsnoterade. I rollen som redovisningsekonom hos oss kan du kombinera din sociala förmåga med dina kunskaper inom redovisning på olika ekonomifunktioner. Våra uppdrag sträcker sig ofta över längre perioder, vilket gör att du får den tid som krävs för att utgöra en skillnad i verksamheten och bidra till våra kunders framgång. Vi intresserade av både dig som kan tänka dig bli anställd av oss på Meritmind och som kan tänka dig att arbeta som associerad konsult.

Kvalifikationer och erfarenheter
  • Civilekonom eller motsvarande erfarenhet inom ekonomi med inriktning på redovisning
  • Från fem års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete
  • Erfarenheter från arbete med löpande redovisning, skatter, deklarationer, bokslut och rapportering
  • Det är meriterande om har erfarenhet från arbete med koncernredovisning
  • Erfarenhet från arbete med flera ekonomi- och affärssystem
Personliga egenskaper

Som person är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik samt är duktig på att planera och organisera ditt arbete. Vidare tycker du om att arbeta mot deadlines och har en god kommunikativ förmåga. För att lyckas i rollen som ekonomikonsult ser vi även att du har en prestigelös inställning, är serviceinriktad och positiv samt stimuleras av att möta nya miljöer.

Om Meritmind

Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag omkring 300 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med systerbolaget Brightby, "Snabbväxare" på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till "Årets företagerska" under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till "Alla tiders entreprenör" av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Hör av dig till oss på Meritmind. Ring Carl Ence, 070 166 08 24, Kandidatansvarig på Meritmind för att höra mer om rollen som konsult på Meritmind. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt men senast den 31/5.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)