Bilmekaniker sökes till Mekonomen i Härlöv/Kristianstad

Bilmekaniker sökes till Mekonomen i Härlöv/Kristianstad

Är du en driven, utvecklingsinriktad bilmekaniker med teknisk kompetens?

Då är du kanske den vi söker!

Du är en självständig lagspelare som alltid ser till att sätta kunden och service i första rummet.

Vidare har du en fordonsteknisk utbildning och det är meriterande med ett par års erfarenhet som personbilsmekaniker.

Du är praktiskt lagd och har ett brinnande intresse för bilar och mekanik. Du är engagerad och drivs av att hela tiden utvecklas och hålla dig uppdaterad inom den senaste tekniken.

Som person är du självgående och arbetar strukturerat och effektivt.

Du tycker det är kul att arbeta och har förståelse för att vissa dagar kan vara stressigare än andra, men du kan hantera det. Vi har stora möjligheter till kompetensutveckling och vi satsar på bra utrustning i bra lokaler.

Vi har bra förmåner och villkor för rätt person.

Du har:
  • Gymnasial utbildning inom fordonsteknik.
  • Tidigare erfarenhet av kundkontakt.
  • God datorvana.
  • Minst B körkort för manuellt växlad bil.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.
  • Erfarenhet av arbete som Bilmekaniker/Servicetekniker.
Vi erbjuder

Som en ledande aktör i branschen erbjuds du ett spännande arbete i en innovativ koncern som värdesätter hög kvalitet. Med en effektiv logistikkedja kan vi erbjuda både konsumenter och företag lösningar för ett enklare och mer prisvärt billiv.

Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande.

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan.

Personuppgiftshantering

Promeister Solutions AB org. nr. 559034-6929 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomen.com/site/uploads/2018/07/Integritetspolicy-rekrytering.pdf
Mer info
Kontaktperson Jörgen Åkerstrand
Telefon 010-492 11 79
Email Mejla Jörgen Åkerstrand
Område Kristianstad
Yrkesroll Fordon, Lackerare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 nov 2022 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mekonomen gör billivet enklare genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda, innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Vi är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker och verkstäder. Genom rikstäckande butiks- och verkstadsnät har Mekonomen den bästa tillgängligheten i branschen under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner. Vårt kundlöfte är Ett enkare billiv som grundar sig i våra värderingar; kundorientering, flexibilitet, kompetens, ansvar och affärsmässighet.