Underhållstekniker inom el

Underhållstekniker inom el

Swepart Transmission är ett innovationsföretag som konstruerar och tillverkar tekniskt avancerade kugghjul, drivaxlar och kundanpassade växlar till välkända globala varumärken. Allt finns samlat under samma ledning, i två modernt utrustade och kompletterande fabriker. Swepart Transmission är ett privatägt företag med 250 anställda. Företagets fabriker ligger i Liatorp samt Sibbhult, läs mer på www.swepart.se.

Underhållstekniker inriktning el
Är du en person med el-bakgrund som trivs i en roll där den ena dagen inte är den andra lik? Till underhållsavdelningen på Swepart Transmission i Sibbhult söker vi en underhållstekniker inom el som utför service och underhåll på maskiner och kringutrustning.

Som underhållstekniker kommer arbetsuppgifterna att variera mellan att utföra service och underhåll på maskiner och kringutrustning, arbeta med förebyggande underhåll, förbättringsåtgärder och delta vid installation av nya maskiner. Företaget har en maskinpark som huvudsakligen består av styrda maskiner inom skärande bearbetning, främst svarv och fräs men även fleroperationsmaskiner. Arbetstiden ärpå heltid förlagd till dagtid. Du kommer att ingå i underhållsavdelningen där din närmsta chef är underhållschef.

För att du ska trivas på denna arbetsplats är du positiv, lojal och nyfiken. Du trivs att samarbeta med andra och lösa problem tillsammans. Du har fullgjort gymnasial elutbildning och har viss yrkeserfarenhet inom el området.

Detta är en rekrytering med anställning direkt hos Swepart Transmission som i denna rekryteringsprocess samarbetar med Maxkompetens. Alla frågor besvaras av rekryteringskonsult Josefin Kokko Ekholm 044-781 45 05. Vi kommer att arbeta med löpande urval så vänta inte med din ansökan, sista ansökningsdag är den 21/3 2019.
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 mars (3 dagar kvar)