Teknisk kundsupport till FAAC Nordic AB

Teknisk kundsupport till FAAC Nordic AB

Teknisk kundsupport till FAAC Nordic AB

Älskar du teknik och problemlösning? Lockas du av att kombinera dessa intressen med service och kundkontakt? Då hoppas vi att du vill bli FAAC:s nya medarbetare! Vi söker just nu en teknisk kundsupport till FAAC i Perstorp, världens främsta bolag inom automatiska system för grindar, portar och dörrar. Här välkomnas du till ett modernt bolag med stora möjligheter till påverkan och utveckling.

Som teknisk kundsupport kommer du att supportera och hjälpa FAAC:S kunder och deras servicetekniker med olika tekniska frågor och problem. Via telefon och mail tar du emot de olika frågeställningarna och hjälper kunderna vidare, antingen genom att svara direkt på frågan själv eller genom att söka svar på frågan internt och återkomma. Du kommer att ställas inför alla möjliga frågor inom exempelvis automation, mekanik och elektronik. Den tekniska supportavdelningen består av tre personer som tillsammans arbetar med inkommande samtal och mail.

Det viktigaste för oss är att du har ett djupt rotat tekniskt intresse. Vi ser att du har genomfört gymnasieutbildning och har arbetat ett par år därefter, kanske inom kundsupport tidigare men detta är ej ett krav. Du har en god datorvana och är ej rädd för att sätta dig in i nya system. Du trivs med telefonen som arbetsredskap och kan både tala och skriva på svenska och engelska.

Det vi kommer att lägga största vikt vid är din personlighet. Vi söker dig som har ett engagemang för teknik och utveckling. Det du inte kan kommer vi att lära dig- så länge ditt intresse finns! Du är nyfiken och ser till att söka svar på de frågor som du har. Du är social och har ett kund- och servicefokus när du arbetar. Du får gärna komma med förslag och idéer på förbättringar och ta initiativ till att genomföra sådana. Du välkomnas till en grupp med hög teknisk kompetens där det råder mycket god stämning och vi ser gärna att du bidrar till denna. Här erbjuds du en självständig roll med stor möjlighet till påverkan.

Tjänsten är placerad i Perstorp, ca 650 meter från järnvägsstationen. Här finns huvudkontoret och produktion för FAAC Nordic AB. Du kommer att få arbeta med branschens bästa produkter, i ett lönsamt bolag tillsammans med härliga kollegor i nyrenoverade lokaler. Visst låter det lockande? Vi ser mycket fram emot din ansökan!

I den här processen samarbetar FAAC med Maxkompetens. Din ansökan tar vi emot via Maxkompetens hemsida, www.maxkompetens.se. Har du frågor? Kontakta rekryteringskonsult Alexandra Ivstam på 044-7814482 eller Sista ansökningsdag är den 24/3 2019.
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FAAC Nordic jobbar i huvudsak med två affärsområden, automatik för slagdörrar och skjutdörrar samt automatik för grindar och portar, för vilka man är marknadsledande. Våra femtiofyra år i branschen är ett viktigt målsnöre, framförallt för att sätta upp nya mer ambitiösa och allt mer betydande mål. För oss som har uppnått dem och för alla de som kommer att kunna förbättra sina liv tack vare FAAC-tekniken som räknat i siffror kan skryta med det största antalet patent: hela 42 st. Automationsutrustningen för grindar föddes tack vare en intuition hos vår grundare som var först med att ta fram och utveckla den. Och för oss är den alltid på första plats i världen. Och i våra hjärtan. FAAC Nordic AB ägs idag av det Bologna-baserade FAAC S.p.A. och ingår därmed i den globala FAAC-koncernen som är representerat i mer än 70 länder i världen. Idag har FAAC Nordic 40 anställda och omsätter ca 120 MSEK. Läs mer på www.faac.se