Svetsare till kund i Kristianstad
Vi söker en svetsare för en varaktig anställning till en av våra kunder i Kristianstad.

Din roll
Behovet är långsiktigt och vi söker efter någon som vill bli en del av kundens svetsavdelning. Här kommer du att arbeta med TIG-svetsning av detaljer i rostfritt material. Arbetstiderna är på dagtid 7-16 med möjlighet till flextider. Du bjuds på frukost varje dag och får gärna använda dig av gymmet i personalutrymmet.

Din profil
Vi söker dig med utbildning inom verkstad/industri/fordon som är intresserad av att arbeta som svetsare och med andra inom verkstad/produktion förekommande arbetsuppgifter. Du får gärna ha arbetat med TIG-svetsning tidigare men det viktigaste är din positiva inställning till arbetsuppgifterna och ditt intresse att lära dig dessa.

Dina personliga egenskaper är därför av stor vikt; din vilja och inställning är mycket viktig. Du arbetar snabbt och effektivt men är samtidigt mån om att hålla en hög kvalitet på ditt arbete. Ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet för dig och din samarbetsförmåga är god. Du har ett tekniskt intresse och är praktiskt lagd.

Sista ansökningsdag
Vi arbetar löpande med urval och kommer tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt person. Är detta något för dig? Tveka inte att ansöka tjänsten via vår hemsida www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är 23 januari 2020. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Josefin Kokko Ekholm på 044-781 45 05.
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 jan 2020 (4 dagar kvar)