Processtödjande Medarbetare Samordningsförbundet Skåne Nordost

Processtödjande Medarbetare Samordningsförbundet Skåne Nordost

Processtödjande Medarbetare
Samordningsförbundet Skåne Nordost finansierar, stödjer och utvecklar tvärsektoriella insatser inom rehabiliteringsområdet mellan Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Region Skåne och de fem kommunerna Bromölla, Hässleholm, Kristianstad, Osby och Östra Göinge i nordöstra Skåne. Förbundet befinner sig nu i ett spännande och utvecklande skede i att sätta en ny organisation genom rekryteringen av en Processtödjande Medarbetare och en Förbundschef.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som Processtödjande Medarbetare kommer ditt främsta ansvar vara att stödja Förbundschefen i det samlade arbetet som görs inom förbundet. Tillsammans kommer ni att driva och utveckla förbundet i Skåne Nordost. Du kommer att:
  • Vara aktiv i att driva, samordna och delta i pågående processer
  • Uppsöka och initiera nya samarbeten
  • Förmedla och överföra kunskap och idéer mellan processerna
  • Följa upp projekt och dess effekt
  • Hantera administration, skriva protokoll och uppdatera hemsida
Samordningsförbundet är en politiskt styrd organisation där du som Processtödjande Medarbetare rapporterar till Förbundschefen. Tjänsten är placerad i Kristianstad.

DIN PROFIL
Vi söker dig som har en examen från högskola/universitet tillsammans med erfarenhet från arbete inom projekt/processledning. Du har tidigare arbetat inom offentlig verksamhet, gärna från någon av medlemsorganisationerna.

Dina personliga egenskaper är av största vikt. Vi söker dig som är driven och initiativtagande. Du har en förmåga att entusiasmera och handleda olika grupp- och projektkonstellationer. Som person är du kommunikativ och relationsbyggande. Du arbetar strukturerat och resultatorienterat och trivs med att sätta dig in i flera olika projekt.

Läs gärna mer på http://sfsno.se. Välkommen med din ansökan!

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Samordningsförbundet Skåne Nordost med Maxkompetens. Vid eventuella frågor kontakta rekryteringskonsult Alexandra Ivstam på 044-7814482. Din ansökan tas emot via Maxkompetens hemsida, www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är den 6/12 2020. Bakgrundskontroll kommer att tillämpas innan anställning.
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Kristianstad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Maxkompetens
Sista ansökningsdag 11 dec 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.