Lagerpersonal

Lagerpersonal

Lagerpersonal

Är du en person som tycker om att lära dig nya saker och tycker om att göra ett bra jobb? Till en av våra kunder norr om Hässleholm är vi nu i behov av personal till deras lager för att bemanna upp under deras kommande högsäsong.

Dina arbetsuppgifter
Som lagerarbetare hos denna kund kommer du att arbeta med plock & packning av produkter efter inkomna ordrar. Sortimentet är brett och därav är produkterna som ska packas varierande i både form och storlek. Uppdragets längd sträcker sig över kundens högsäsong vilket brukar vara fram till sommaren. Arbetstiden är heltid på dagtid men skiftarbete kan bli aktuellt under högsäsong.

Din profil
Du får gärna ha arbetat på lager och ha testat på liknande arbetsuppgifter tidigare. Har du truckkort är detta också meriterande. Det viktigaste är däremot din personliga inställning. Vi söker dig som är noggrann och stresstålig, flexibel och har god prioriteringsförmåga. Du tycker om att arbeta i högt tempo med många bollar i luften och är inte rädd för att hugga i fysiskt om så behövs. För att vara aktuell för detta uppdrag krävs B-körkort och tillgång till bil. Detta för att det är svårt att nå arbetsplatsen via kollektivtrafik.

Kontaktuppgifter och ansökan
Låter detta intressant? Vi ser då framemot din ansökan via vår hemsida www.maxkompetens.se. Vi kommer att arbeta med löpande urval så vi behöver din ansökan snarast. För mer information kontakta Josefin Kokko Ekholm på 044-781 45 05 eller josefin..
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 feb 2020 (1 dag kvar)