Lagerpersonal

Lagerpersonal

Lagerpersonal

Är du en person som tycker om att lära dig nya saker och tycker om att göra ett bra jobb? Vi värderar högt dina personliga egenskaper. Till en av våra kunder ett par mil utanför Kristianstad är vi nu i behov av personal till deras lager för deras kommande högsäsong.

Som lagerarbetare hos denna kund kommer du att arbeta med plock & packning av produkter efter inkomna ordrar. Sortimentet är brett och därav är produkterna som ska packas varierande i både form och storlek.

Du får gärna ha arbetat på lager och ha testat på liknande arbetsuppgifter tidigare. Har du truckkort är detta också meriterande. Det viktigaste är däremot din personliga inställning. Vi söker dig som är noggrann och stresstålig, flexibel och har god prioriteringsförmåga. Du tycker om att arbeta i högt tempo och är inte rädd för att hugga i fysiskt om så behövs. För att vara aktuell för detta uppdrag krävs B-körkort och tillgång till bil. Detta för att kunna ta dig till arbetsplatsen då du kommer att jobba skifttider och det är svårt att nå arbetsplatsen via kollektivtrafik.

Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag då vi behöver dig snarast! Vi ser då framemot din ansökan via vår hemsida www.maxkompetens.se, sista ansökningsdag 25 april 2019. För mer information kontakta Josefin Kokko Ekholm på 044-781 45 05.
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 apr 2019 (3 dagar kvar)