Lagerpersonal

Lagerpersonal

Vi söker lagerpersonal till en av våra kunder i Kristianstad.

Vi söker dig som är en skicklig truckförare och som trivs i lagermiljön med tvära kast och högt tempo. Du har ett giltigt truckkort för A och B-truckar och tycker om att variera mellan att plocka ordrar, lossa och lasta gods, lägga in ankommet gods i systemet mm.

Det viktigaste är din inställning till att lära nytt och göra ett bra jobb. Du är noggrann och stresstålig, flexibel och har god prioriteringsförmåga. Du tycker om att arbeta i högt tempo och är inte rädd för att hugga i fysiskt om så behövs. Du har viss datavana och har inga problem med att komma i nya datasystem. Som kollega bidrar du med din positiva inställning och din flexibilitet inför olika arbetsuppgifter.

Här kan det bli aktuellt med både dagtid och skiftarbete. Behovet är tillsvidare med anställning direkt hos vår kund.

Låter ovan intressant så tveka inte att skicka in din ansökan till oss via vår hemsida, www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är den 19/8 2018.
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 sept (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.
Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.