Konstruktör/Orderberedare till Molins Rostfria AB

Konstruktör/Orderberedare till Molins Rostfria AB

Konstruktör/Orderberedare till Molins Rostfria AB
I princip varje produkt som lämnar Molins Rostfria är unik eftersom man tillverkar och levererar efter kundernas krav och önskemål. I artikelregistret finns 100-tals produkter som dessutom kan variera i mått. Nu söker vi dig som vill arbeta med denna bredd och variation av produkter i ett mycket framgångsrikt bolag. Tjänsten är tänkt att starta som Orderberedare under ett års tid för att därefter övergå till en tjänst som Konstruktör.

Arbetsuppgifter
Som Konstruktör/Orderberedare på Molins Rostfria kommer du att arbeta mycket med kundspecifika projekt. Din huvudsakliga uppgift blir att utifrån kundens krav och önskemål bereda beställningar och finna den bästa lösningen utifrån Molins produktsortiment samt konstruera nya lösningar. All orderadministration sker i affärssystemet Pyramid och ritningsarbetet sker i SolidWorks. Du kommer att ha daglig telefon- och mailkontakt med säljare och kunder. Oftast handlar det om att bereda beställningar som kommer från Molins försäljningsorganisation eller direkt från kund. Även visst inköpsarbete ingår i tjänsten och då framförallt inom koncernen där det finns en produktionsenhet i Litauen och en i Ryssland.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet och/eller utbildning inom konstruktion eller orderberedning. Det är meriterande om du är utbildad ingenjör men en god teknisk förståelse och erfarenhet av konstruktionsarbete kan räcka. Du är van vid att ha kundkontakt både via telefon och mail. Du har tidigare erfarenhet från arbete i affärssystem och då gärna ifrån Pyramid och SolidWorks. Dina kunskaper i det svenska och engelska språket är goda.

Dina personliga egenskaper är av största vikt; du är snabb och effektiv utan att göra avkall på noggrannhet. Du är social och utåtriktad och du har förmågan att ta egna initiativ och ansvar.

Ansökan
I denna tjänst samarbetar Molins Rostfria med Maxkompetens. Väcker ovan information ditt intresse - vänligen ansök snarast via vår hemsida, www.maxkompetens.se, sista ansökningsdag är den 19/1 2020. Vid eventuella frågor kontakta Rekryteringskonsult Alexandra Ivstam på 044-7814482.

Mer om Molins Rostfria
Molins Rostfria AB är ett företag som startade sin verksamhet 1911 med byggnadsplåtslageri och på 50-talet övergick verksamheten till att producera rostfri utrustning för storkök. Verksamheten är fortfarande till största delen riktad till storköksbranschen, men Molins har även bred erfarenhet inom branscher som livsmedelsindustrin, VVS-branschen och byggnads-industrin. För Molins Rostfria är kvalitet ett ledord och företaget arbetar ständigt med att utveckla sortimentet med funktionella och ergonomiskt riktiga produkter. Målsättningen är att kontinuerligt göra kunderna nöjda genom att tillhandahålla produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Verksamheten sysselsätter 36 personer i Kristianstad och har ca 5000 m² produktionsyta. Läs mer på www.molinsrostfria.se
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 jan 2020 (1 dag kvar)