Konstruktör, LU-VE Sweden AB

Konstruktör, LU-VE Sweden AB

Konstruktör, LU-VE Sweden AB

Vill du arbeta i en verksamhet som är specialist på komplexa installationer, levererar kundunika lösningar i Europa och dessutom är ett hi-end varumärke? Här får du som konstruktör en varierad arbetsvardag omgiven av teknisk kompetens och där teamet ständigt ställs inför tekniska utmaningar. Välkommen till LU-VE i Asarum, Karlshamn - en del av den internationella koncernen LU-VE Group!

Dina arbetsuppgifter

Som konstruktör på LU-VE kommer du arbeta med, och följa kundens lösning, från offertstadie till färdigställd produkt. Från befintliga produkter vidareutvecklar och anpassar du produkten, utformar kundritningar och tar fram förslag på priser mm till offertförslaget. Ofta ingår i detta stadie dialog med kundens teknikavdelning och tätt samarbete med kollegor för arbetet mot den bästa lösningen för kunden.

Efter inkommen order utformar du produktionsritningar, har kontakt med externa leverantörer samt driver ett tätt samarbete med sälj, inköp och produktion. Vidare upprättar du vid behov produktionsinstruktioner till den egna produktionen.

Vi erbjuder dig

Du blir en del av ett modernt företag med internationella gener där den familjära och prestigelösa andan råder. LU-VE är sedan ett par år tillbaka i en tillväxtfas och kommer fortsätta växa genom fokus på rätt branscher, en värderingsstyrd kultur och tydliga interna prioriteringar. Detta i en platt organisation där alla sluter upp i de tekniska utmaningar och diskussioner som är en del av allas vardag. Du kommer i din roll att rapportera till Product Manager och tillsammans med din närmsta konstruktions-kollega fortsätter ni utvecklingen av kundunika kvalitets-produkter.

Din bakgrund

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av konstruktionsarbete med god vana av 3D-verktyg. Du har erfarenhet av att konstruera i tunnplåt och god förståelse för maskinpark, produktionsbarhet och kostnadseffektiva konstruktioner. Har du kompetens inom elkonstruktion samt styr- och reglerteknik är det meriterande. Likaså är kännedom om Lean och Kanban en fördel. Du kommer arbeta i Autodesk Inventor och Autocad, SAP affärssystem och du använder också Siemens Teamcenter PLM-mjukvara. För tjänsten krävs mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal såväl som skrift.

Din personlighet

Dina egenskaper är av största vikt för framgång i tjänsten. Du är en driven och initiativtagande person som delar organisationens prestigelöshet. Vidare trivs du i en tjänst med flera olika kontaktytor så som externa leverantörer, kunders teknikavdelningar och interna kollegor på företaget och i koncernen. Din förmåga att uttrycka dig och presentera förslag och idéer samt vara lyhörd mot andra är god. Att anpassa dig till förändrade förutsättningar och prioritera om är inga bekymmer för dig.

Kontaktperson och ansökan

Vi hoppas vi väckt ditt intresse. I denna rekrytering samarbetar LU-VE AB med Maxkompetens. Vid frågor kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80. Ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se, sista ansökningsdag är den 8/11 men vi kommer beakta ansökningarna löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Mer om lu-ve

LU-VE Sweden AB, med det erkända kvalitetsvarumärket AIA LU-VE, skapar rätt temperatur för människor, varor och industriprocesser och förenklar kundens vardag genom att producera och sälja innovativt anpassade luftvärmeväxlare. Bolaget växer och omsatte cirka 125 MSEK 2019 och har drygt 45 medarbetare. Företaget är en del av LU-VE Group, en internationell tillverkare av luftvärmeväxlare som har över 3200 kvalificerade medarbetare, försäljning i över 100 länder med HQ i Milano, Italien och en omsättning om ca 4,5 miljarder SEK. Koncernens arbete påverkar miljontals människor varje dag och visionen är att bidra till en värld som fler vill tillhöra - simply by Cooling Your Daily Life. Läs gärna mer på www.aia.se och www.luvegroup.com
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Kristianstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 dec 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.