Kantpressare, Molins Rostfria

Kantpressare, Molins Rostfria

Vi söker för en varaktig anställning en tekniskt intresserad och driven kantpressare till Molins Rostfria i Kristianstad.

Dina arbetsuppgifter
Som kantpressare på Molins kommer du att arbeta vid en CNC-styrd maskin. Denna maskin laddas och bearbetas med en plåt i taget. Molins produkter är kundspecifika och plåtdetaljerna kommer variera därefter. Du kommer att ställa in maskinen enligt mått men inte behöva göra någon programmering då maskinen är färdigprogrammerad. Arbetstiden är förlagd till ständigt eftermiddagsskift. Detta är ett långsiktigt behov som startar i en anställning hos oss på Maxkompetens för att sedan övergå direkt till Molins.

Din profil
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och som trivs att arbeta i en tillverkande miljö. Du behöver inte ha arbetat som kantpressare sedan tidigare men du får gärna ha en bakgrund inom verkstad eller industri. Antingen genom arbetslivserfarenhet eller utbildning. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Din vilja och inställning är mycket viktig. Du är lättlärd och arbetar snabbt och effektivt men är samtidigt mån om att hålla en hög kvalitet på ditt arbete.

Sista ansökningsdag
I denna rekrytering samarbetar Molins Rostfria med Maxkompetens Kristianstad. Låter denna tjänst intressant? Tveka inte att söka via vår hemsida: www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är 16 augusti 2020. Om du har frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Josefin Kokko Ekholm på 044-781 45 05 eller under semestertid 044-781 25 25.

Mer om Molins Rostfria
Molins Rostfria AB är ett företag som startade sin verksamhet 1911 med byggnadsplåtslageri och på 50-talet övergick verksamheten till att producera rostfri utrustning för storkök. Verksamheten är fortfarande till största delen riktad till storköksbranschen, men Molins har även bred erfarenhet inom branscher som livsmedelsindustrin, VVS-branschen och byggnads-industrin. För Molins Rostfria är kvalitet ett ledord och företaget arbetar ständigt med att utveckla sortimentet med funktionella och ergonomiskt riktiga produkter. Målsättningen är att kontinuerligt göra kunderna nöjda genom att tillhandahålla produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Verksamheten sysselsätter 36 personer i Kristianstad och har ca 5000 m² produktionsyta. Läs mer på www.molinsrostfria.se.
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Kristianstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 aug 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.