Inköpare med produktansvar sökes till Lekolar

Inköpare med produktansvar sökes till Lekolar

Inköpare med produktansvar sökes till Lekolar
Nu söker vi en kreativ Inköpare med produktansvar som lockas av denna omväxlande roll i ett framgångsrikt bolag med en bred produktportfölj inom pedagogiska och kvalitativa produkter. Tjänsten är tänkt att starta omgående och sträcker sig fram till årets slut med möjlighet till förlängning.

Dina arbetsuppgifter
Som Inköpare med produktansvar kommer du att ha fullt sortiments- och inköpsansvar för produkter inom kontor, förbrukning, hobby och träslöjd. Du kommer att ansvara för ett 60-tal leverantörer runt om i världen där du initierar och vårdar relationer, driver förhandlingar samt utvärderar och säkerställer kvaliteten på dessa. Det är också ditt ansvar att styra och anpassa sortimentet utifrån kundbehov, marknadstrender och input från säljorganisationer. I tjänsten förekommer vanligtvis en del kundbesök och mässor, både inom och utanför Sverige (dock inte nu pga pandemi).

Din profil
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av produkt- och sortimentsarbete eller taktiskt inköpsarbete. Du har god erfarenhet av leverantörskontakter, driva förhandlingar samt att skapa och upprätthålla goda relationer. Det är viktigt för oss att du lockas av Lekolars sortiment och vill vara med och utveckla detta. Du behöver kunna kommunicera obehindrat både på svenska och engelska. Här kommer du att arbeta mycket i Office-paketet och framförallt Excel.

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss. Vi söker en driven person som trivs med att arbeta både självständigt och i team. Det är viktigt att du har lätt för att ta kontakt och samarbeta med andra. Här kommer du att arbeta nära både leverantörer och flera olika avdelningar internt inom bolaget. Det är viktigt för oss att du är kommunikativ och professionell då du är Lekolars ansikte utåt. För att trivas i den här rollen lockas du av att arbeta både högt och lågt, från strategiskt arbete till att faktiskt skapa och pyssla emellanåt. Du bidrar till en god arbetsmiljö genom att ha en positiv inställning både till ditt arbete och dina arbetskamrater. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt
Placering Osby

Start: Mars 2021

Varaktighet: December 2021, möjlighet till längre än så

Arbetstid: Heltid

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse och att vi hör av dig snarast då vi kommer att arbeta med ett löpande urval. I denna bemanningsprocess samarbetar Lekolar med Maxkompetens. För den här tjänsten blir du anställd som konsult hos Maxkompetens och arbetar ute hos Lekolar i Osby. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Alexandra Ivstam på 044-781 44 82 eller . Ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är den 1/3 2021. Ansökningar via e-post mottages ej pga GDPR.
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Kristianstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 mars 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.