HR-generalist, Svensk Husproduktion AB, Bromölla

HR-generalist, Svensk Husproduktion AB, Bromölla

HR-generalist, Svensk Husproduktion AB

Vi söker en framåt och driven HR-kollega till en nyinrättad tjänst på Svensk Husproduktion i Bromölla. Här välkomnas du till ett utvecklingsinriktat och växande bolag med tydliga värderingar, mål och visioner om framtiden!

Dina arbetsuppgifter
I denna nyinrättade tjänst söker vi en person som vill ha möjlighet att arbeta brett och varierat inom HR. I samarbete med vår HR-chef handlägger du alla förekommande områden inom HR, med eget ansvar för vissa processer, såsom rekrytering, introduktion av nyanställda samt arbetsmiljö och hälsa. Du kommer också att jobba med bolagets kompetensutveckling, i det ingår allt från utbildningsadministration till skolkontakter. Utöver detta kommer din vardag att präglas av att ge HR-stöd till verksamheten, samt utveckla och förbättra det operativa och strategiska HR-arbetet.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en akademisk examen inom HR-området, tillsammans med några års erfarenhet av operativt HR-arbete inom privat sektor. Meriterande är om du har erfarenhet från producerande industri. Din datorvana är god och du har förmågan att snabbt och smidigt sätta dig in i hanterandet av nya system. Vi ser gärna att din tekniska nyfikenhet innebär en utveckling av digitala arbetsmoment inom HR-området. Du hanterar svenska språket på ett utmärkt sätt, både i tal och skrift, utöver det är dina kunskaper i engelska goda.

Din personlighet
Den här rollen kräver både flexibilitet och servicekänsla, såväl som administrativ och kommunikativ skicklighet. Din förmåga att bygga goda relationer på alla plan är avgörande för framgång i tjänsten. Du uppträder affärsmässigt och är lättsam och smidig i din dialog, där även etik och integritet är viktiga inslag. Du drivs av förändring och utveckling samt har förmåga att snabbt tackla utmaningar på ett professionellt sätt. Att utöver detta vara såväl strukturerad som självgående, och på ett positivt sätt krydda ett redan mycket gott arbetsklimat, gör att vi varmt välkomnar dig till denna roll på Svensk Husproduktion. Placering är på vårt huvudkontor i Bromölla.

Kontaktperson och ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse och att vi hör av dig snarast. I denna rekrytering samarbetar Svensk Husproduktion med Maxkompetens. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80. Ansökan tas emot via deras hemsida, www.maxkompetens.se och sista ansökningsdag är den 16 mars 2021. Vi tar inte emot ansökningar via email till Svensk Husproduktion, eller till anställda där, p.g.a. GDPR.

Mer om svensk husproduktion ab
Svensk Husproduktion AB grundades 2012, då man köpte upp varumärket LB-Hus och åter startade produktion av småhus i LB-fabriken. I december 2020 förvärvades Trivselhus AB, och med detta förvärv även varumärket Movehome. Koncernen är Sveriges näst största småhusproducent, har en omsättning på ca 1,5 miljard kronor och sysselsätter ca 350 medarbetare. Tillverkning sker i två av Sveriges modernaste husfabriker, i skånska Bromölla och i småländska Landsbro. Koncernen verkar inom tre affärsområden: Styckehus (nyckelfärdiga villor till privatkonsument), Grupphus (nyckelfärdiga stycke-, rad- eller parhus på egen mark eller i samarbete med externa markägare) samt B2B (prefabricerade byggsatser eller totalentreprenader till professionella bostadsutvecklare). Företaget präglas av en tydlig marknadsstrategi med fokus på kundnöjdhet, långsiktighet, framåtanda, hållbarhet och miljö. Läs mer om oss på www.svenskhusproduktion.se

2020 utsågs Svensk Husproduktion till Mästargasell av Dagens Industri, detta efter man under tre år utsetts som Gasellföretag av DI. Sedan 2016 har Svensk Husproduktion AB högsta kreditrankning från Bisnode (AAA).
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Kristianstad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 mars 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.