Fastighetsskötare till K-Fastigheter

Fastighetsskötare till K-Fastigheter

Fastighetsskötare till K-Fastigheter
Nu söker vi en driven fastighetsskötare till Sveriges snabbast växande fastighetsbolag, K- Fastigheter. Tjänsten är en utökning av bolaget och är placerad i Kristianstad.

Dina arbetsuppgifter
Som fastighetsskötare är du en av bolagets viktigaste representanter i mötet med hyresgästerna. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för både den inre och yttre skötseln utav K-Fastigheters fastigheter så att de fortsätter att hålla högsta nivå. Du arbetar med de felanmälningar som kommer in genom att planera och utföra dessa självständigt i största möjliga mån. Du kommer också att utföra mindre reparationer och underhåll, göra visst inköp av material, ansvara för halk- och snöröjning vid behov mm. Beredskap är en del av tjänsten. Även administration ingår i dina arbetsuppgifter vid beställning av material och hantering av felanmälningar mm.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en utbildning inom fastighet/bygg/vvs/el eller dig som har ett par års arbetslivserfarenhet inom dessa områden. Du får gärna ha arbetat som fastighetsskötare tidigare men det är inget krav. Har du kompetensbevis inom bygg/vvs/el så är detta meriterande. Du har en god datavana och inga problem med att sätta dig in i nya system. Du kan uttrycka dig väl på svenska, i både tal och skrift. Du har också goda kunskaper i engelska så att du kan förstå och uttrycka dig muntligt på engelska. För tjänsten krävs det att du har B-körkort.

Vem är du?
Som K-Fastigheters nästa medarbetare vill vi att du är ENGAGERAD, MÅLINRIKTAD och LÖSNINGSORENTERAD. Det är viktigt för oss att du är serviceminded och engagerad i din roll. Du trivs i mötet med olika människor och med att hjälpa dessa. Som person är du ansvarstagande och har inga problem med att planera och lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Du arbetar självständigt och tar initiativ till att hitta olika lösningar på de problem som dyker upp. Som kollega är du positiv och bidrar gärna till en härlig stämning. Du välkomnas till ett spännande bolag som fortsätter att växa och som ständigt har nya projekt på gång.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar K-Fastigheter med Maxkompetens. Vid eventuella frågor- kontakta Rekryteringskonsult Alexandra Ivstam på 044-7814482. Din ansökan tar vi emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se. Vi kommer att arbeta med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är den 17/10 2019.

Mer om K-Fastigheter
K-Fastigheter är ett ungt och expansivt bolag som startades 2010 med vision att äga och förvalta marknadens attraktivaste hyreslägenheter. Koncernens verksamhet omfattar aktiv fastighetsförvaltning, projektutveckling och byggnation i egen regi. För att öka kostnadseffektiviteten och korta byggtiderna har K-Fastigheter valt att arbeta med tre egenutvecklade koncepthus som uppförs för egen förvaltning. K-Fastigheter erbjuder omkring 1 400 bostäder på flera orter i Öresundsregionen, Småland och västra Sverige samt utvärderar ständigt nya marknader i takt med ökad produktionskapacitet. Idag är vi ett fastighetsbestånd värderat till drygt 3 miljarder kronor, har omkring 70 medarbetare och huvudkontor i Hässleholm. Läs mer på https://k-fastigheter.se
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 okt 2019 (2 dagar kvar)