Förbundschef Samordningsförbundet Skåne Nordost

Förbundschef Samordningsförbundet Skåne Nordost

Förbundschef
Samordningsförbundet Skåne Nordost finansierar, stödjer och utvecklar tvärsektoriella insatser inom rehabiliteringsområdet mellan Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Region Skåne och de fem kommunerna Bromölla, Hässleholm, Kristianstad, Osby och Östra Göinge i nordöstra Skåne. Som Förbundschef erbjuds du en ansvarsfull och självständig roll i en samhällsviktig organisation med medborgaren i centrum.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som Förbundschef ansvarar du för att leda och utveckla förbundet och dess verksamhet i nära samarbete med din medarbetare och förbundets styrelse. Du säkerställer att förbundet genomför sina uppdrag samt att finansieringen går till rätt satsningar. Tjänsten är både bred och varierad i arbetsuppgifter från strategiskt samverkansarbete till operativt och administrativt arbete. De främsta arbetsuppgifterna är:
  • Projekt- och processledande arbete med ansvar för att utveckla samarbetet mellan förbundets parter.
  • Beredning av ärenden och underlag till styrelsen samt verkställande av styrelsens beslut
  • Medverkan i projektens olika styrgrupper
  • Budgetansvar samt ekonomirelaterade arbetsuppgifter
  • Rapportering och uppföljning av verksamheten
  • Personalansvar för en medarbetare
Samordningsförbundet Skåne Nordost befinner sig nu i ett spännande och utvecklande skede i att sätta en ny organisation genom rekryteringen av två nya medarbetare, Förbundschef och Processtödjande medarbetare. Arbetsfördelningen er sinsemellan kommer du att få stor möjlighet till att påverka. Samordningsförbundet är en politiskt styrd organisation där du som Förbundschef rapporterar till förbundets styrelse och ordförande. Tjänsten är placerad i Kristianstad.

DIN PROFIL
Vi söker dig som har en examen från högskola/universitet tillsammans med flera års erfarenhet från en ledande befattning, exempelvis som chef eller process/projektledare. Du har tidigare arbetat inom offentlig verksamhet, gärna från någon av medlemsorganisationerna. Det är viktigt att du har erfarenhet av att leda och stödja projekt och processer. Erfarenhet av budgetarbete och verksamhetsutveckling är meriterande.

Dina personliga egenskaper av största vikt. Vi söker dig som har förmågan att växla mellan strategiskt och operativt arbete. Du är drivande och initiativtagande som person och har ett ledande arbetssätt. För att lyckas i denna roll är du kommunikativ och relationsbyggande. Här kommer du att ta en ledande roll i flera olika gruppkonstellationer och sammanhang utan att vara formell chef, något som du hanterar väl.

Läs gärna mer på http://sfsno.se. Välkommen med din ansökan!

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Samordningsförbundet Skåne Nordost med Maxkompetens. Vid eventuella frågor kontakta rekryteringskonsult Alexandra Ivstam på 044-7814482. Din ansökan tas emot via Maxkompetens hemsida, www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är den 6/12 2020. Bakgrundskontroll kommer att tillämpas innan anställning.
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Kristianstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Maxkompetens
Sista ansökningsdag 11 dec 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.