Digital Marketing Coordinator till Affari AB

Digital Marketing Coordinator till Affari AB

Digital Marketing Coordinator
Är du vass på digital marknadsföring och sociala medier? Är du nyfiken på att få vara med och skapa en ny roll på en av Sveriges största grossister inom heminredning? Då kan detta vara en möjlighet för dig!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som Digital Marketing Coordinator kommer du att vara en viktig del av marknadsavdelningen på Affari AB. Du ansvarar för att analysera och utveckla försäljningen av produkter för e-handel samt att skapa och vidareutveckla digitala marknadskampanjer. Du fortsätter arbetet med att bidra till att skapa en attraktiv och lättillgänglig hemsida för återförsäljare runt om i världen. Affari AB har ett brett sortiment och du kommer att arbeta nära dina kollegor med att öka marknadsföringen utav dessa i flera olika kanaler, framför allt inom sociala medier. Genom din expertis inom digital marknadsföring och försäljning kommer du att lyckas i denna spännande roll!

DIN PROFIL
Vi söker dig med ett par års erfarenhet inom en liknande roll samt dokumenterad utbildning inom digital marknadsföring. Du har goda kunskaper inom sociala medier och insikt i vilka kanaler som skapar värde för just Affari och dess kunder. Du har erfarenhet av B2B och e-handel sedan tidigare. Du förstår betydelsen av hemsidans uppbyggnad för att kunna höja upplevelsen och enkelheten för besökaren. För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du har goda kunskaper i Adobe-programmen och Office-paketet. Du har en god förmåga att uttrycka dig i säljande texter på svenska och engelska.

Som person är du en riktig lagspelare och sätter laget före jaget. Här värdesätts att du är aktiv och bidrar till teamet med både din kompetens och din samarbetsförmåga. Du är en nyfiken person som är engagerad i ditt arbete och driver det framåt. Du har en god förståelse för branschen och hur marknaden styr den. Att vara flexibel och växla fokus till där det behövs för stunden är en självklarhet för dig.

Vi ser mycket fram emot din ansökan!

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Affari AB med Maxkompetens. Vid eventuella frågor kontakta rekryteringskonsult Alexandra Ivstam på 044-7814482. Din ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är den 14/10 2020.

MER OM AFFARI AB
1998 möttes tre entusiastiska herrar och startade Affari. Med visionen om att erbjuda kunden vackra saker i spännande material och till ett fördelaktigt pris startade de resan. De första produkterna var ljus som tillverkades för hand i en lokal fabrik. Ljusfabriken blev så småningom en del av Affari och idag tillverkar vi två sorters ljus, de handgjorda Cotê Nord samt de maskinpressade Skylineljusen. Utöver ljus så växte sortimentet vidare med fat, ljusstakar och lyktor - det mesta av det bästa inom heminredning. Idag räknas vi som en av Sveriges största grossister inom heminredning. Läs mer på vår hemsida, www.affariofsweden.com
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Kristianstad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Maxkompetens
Sista ansökningsdag 23 okt 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.