Automationsingenjör

Automationsingenjör

Automationsingenjör till Geberit i Bromölla
Vill du arbeta med ny teknik i en modern och högautomatiserad produktionsanläggning där du ständigt utvecklas och ställs inför tekniska utmaningar? Har du rätt inställning och kompetens inom PLC-programmering har vi jobbet för dig!

Beskrivning av tjänsten
Du kommer att ingå i Geberits tekniska avdelning där du är en av nyckelpersonerna för att säkra PLC-programmeringen i denna högt automatiserade produktion. Som automationsingenjör kommer du att arbeta med att optimera och förbättra befintliga styrsystem. Du arbetar med programmering och felsökning och kommer gärna med nya idéer och förslag inom ditt område som leder till utveckling av Geberits produktionsanläggning. Tillsammans med dina kollegor är du en viktig deltagare i projekt när det gäller ombyggnationer och nyinstallationer. En stor del av din vardag är planerad och strukturerad men självklart kommer du hantera mer akuta situationer som t ex produktionsproblem. Du kommer att arbeta nära dina andra kollegor inom automation, utvecklingsprojekt och underhållsorganisationen.

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant utbildning inom el och automation på högskolenivå eller yrkesinriktad högskola. Du har tidigare erfarenhet av PLC-programmering från Siemens och Mitsubishi. Självklart har du en mycket god datavana tillsammans med goda kunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift. Ett stort intresse för automation, programmering och ny teknik är en självklarhet för att lyckas i tjänsten.

Dina personliga egenskaper är av största vikt. Du har ett analytiskt och systematiskt tänk som genomsyrar ditt arbete. Du arbetar självständigt i dina uppgifter, tar ett stort ansvar men har samtidigt inga problem med att samarbeta med andra kollegor. Du är prestigelös och delar gärna med dig av din kunskap och dina idéer för att bidra till Geberits fortsatta utveckling.

Sista ansökningsdag
Vi ser mycket fram emot din ansökan! I denna rekrytering samarbetar Geberit med Maxkompetens i Kristianstad. Vid frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Alexandra Ivstam på 044-781 44 82. Din ansökan tar vi emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är den 25/11 2019.

Mer om Geberit
Geberit Sverige är Nordens största tillverkare av VVS-produkter för badrumsmiljöer. Huvudkontoret ligger i Bromölla liksom tillverkningen av sanitetsporslin. I Mörrum produceras våra duschprodukter. Geberit Sverige ingår i den internationella koncernen Geberit som är marknadsledande i Europa för sanitetsprodukter. Som integrerad koncern har Geberit en mycket stark närvaro i de flesta europeiska länder och kan därmed erbjuda unika mervärden inom både sanitetsteknik och badrumsporslin.

Tillverkningskapaciteten utgörs av 29 produktionsanläggningar, varav 6 utanför Europa. Koncernens huvudkontor ligger i den schweiziska staden Rapperswil-Jona. Med ca 12 000 anställda i nästan 50 länder hade Geberit en nettoomsättning 2018 på 3,1 miljarder schweiziska franc. Geberit är noterat på börsen SIX Swiss Exchange. Geberits aktier har funnits på SMI (Swiss Market Index) sedan 2012
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 dec 2019 (12 dagar kvar)