Är du nyfiken på att prova något nytt?

Är du nyfiken på att prova något nytt?

Är du nyfiken på att prova något nytt - vi har möjligheterna hos oss!
Hos flera av våra kunder märker vi en ökad efterfrågan av personal och vi söker därför personal till vår uthyrningsverksamhet. Vi söker nu personal för omgående behov inom lager, tillverkning och produktion.

Arbetsuppgifter
De arbetsuppgifter som är aktuella hos våra kunder är allt från lagerarbete med handpackning av produkter, truckkörning till monteringsarbete. Det är meriterande om du har truckkort då det kan öka möjligheten till mer varierande arbetsuppgifter.

Din profil
Dina personliga egenskaper och din inställning är det viktigaste för att vara aktuell för uppdragen. Du är en flexibel person som har lätt för att anpassa dig i nya situationer. I ditt sätt att arbeta är du noggrann men kan samtidigt hålla ett bra tempo. Du tycker om att träffa nya människor och att lyssna in gruppen som du möts av för att snabbt kunna komma in i arbetsuppgifterna och arbetsgruppen. Antingen har du med dig större arbetslivserfarenhet eller så är du en person som är nyfiken och öppen att lära dig nya erfarenheter!

Vi söker dig som är tillgänglig omgående och är flexibel för olika arbetstider.

Sista ansökningsdag
Är du tillgänglig omgående och känner ett intresse av ovan skicka in din ansökan snarast! Vi kommer att tillsätta de behov som vi har så snart vi har hittat rätt person. Har du frågor? Kontakta Josefin Kokko Ekholm 044-781 45 05 eller josefin..
Mer info
Kontaktperson Broadbean
Email Mejla Broadbean
Område Kristianstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 apr 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.