Lastbilsmekaniker, Kristianstad

Om jobbet

När erfarenhet och tradition möter ny teknik och ny kunskap blir effekterna ofta dynamiska. Vi är ett företag som vårdar och utvecklar vår teamkänsla som ett steg mot att bli Sveriges ledande verkstadskedja för tunga fordon. Vi jobbar med ständig utveckling och att utmana gamla strukturer. Vi erbjuder dig att vara med i den spännande expansionsfasen av vår verkstadskedja. Vi har idag befintliga kunder, verksamheten är igång och expansionsplanerna är i full rullning.

Vill du vara med på vår resa mot att bli Sveriges största verkstadskedja för tunga fordon? Då är du rätt person för oss!

Hur vet du att du är en av oss? Du delar vår inställning att vi ska ha roligt på jobbet!

Vi önskar att du:

Har något/några års erfarenhet av arbete med tunga fordon.
Har fordonsteknisk utbildning.
Har erfarenhet av Scanias eller Volvos utbud (meriterande).
Ska kunna arbeta självständigt och i grupp samt ha direktkontakt med kunder.
Ska kunna arbeta under flexibla arbetstider.
Har körkort B (krav) och C, D samt E är en merit.
Behärskar svenska i tal och skrift.
Kan läsa och förstå engelska.
Utbildning/certifikat inom tung kyla är väldigt meriterande.

Som lastbilsmekaniker kommer du att arbeta med service och reparation av lastfordon inom alla märken. Organisatoriskt kommer du att tillhöra ett väl sammansvetsat gäng där strävan alltid ska vara att stötta och hjälpa varandra. Du ska kunna lösa problem, vara van att arbeta självständigt och i grupp, vara självgående och ha bred erfarenhet inom området. Du skall vara driven, målinriktad, strukturerad och noggrann. Tjänsten är en heltidstjänst med fast lön.

Ansök via jobb@maltemanson.com och ange referens "Mekaniker Kristianstad".
Jobbfakta
Ort
Kristianstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 juni

Om företaget

Malte Månson Koncernen bedriver verksamhet på flera orter i Sverige och Norge med inriktning mot handel och verkstadskedja för tunga fordon. Vi representerar flera kända tillverkare och är ledande inom flera verksamhetsgrenar. Besök gärna vår hemsida för mer information om företaget, www.maltemanson.com.

Malte Månson Verkstäder växer och vi söker nu en erfaren, social och tekniskt kunnig lastbilstekniker med god erfarenhet av branschen. Vi erbjuder dig att vara med i den spännande expansionsfasen av vår verkstadskedja. Vi har idag befintliga kunder, verksamheten är igång och expansionsplanerna är i full rullning. Vill du vara med på vår resa mot att bli Sveriges största verkstadskedja för tunga fordon?