Resemontör med placering i Åhus

Resemontör med placering i Åhus

Dina arbetsuppgifter

Som resemontör hos oss på Malmstens behöver du vara händig, initiativtagande och självgående i din roll, men du kan alltid räkna med stöd från organisationens övriga medlemmar. I din roll ingår det att installera och underhålla höj och sänkbara golv i badhusanläggningar. Du arbetar över hela Sverige men emellanåt också på projekt utomlands och därför behöver du kunna förstå och uttrycka dig på engelska.


På sikt ser vi Dig i en arbetsledande roll.


Din profil

Vi söker dig som värderar ordning och reda, som kan ta initiativ och få saker utförda. Du träffar många av våra kunder, så den sociala kompetensen värderar vi högt. För att passa in i rollen behöver du vara händig samt ha viss kunskap om mekanik och erfarenhet från montage. Att kunna förstå och arbeta efter en konstruktionsritning är viktigt. Elkompetens är meriterande. Eftersom du är en resande montör, krävs bilkörkort


Om du är nyfiken och vill veta mer om tjänsten kontaktar du
Per Olof Persson tel: 0708-293490

Tobias Salomonsson tel: 079-0761076
Mer info
Kontaktperson Per Olof Persson
Telefon 0708293490
Email Mejla Per Olof Persson
Område Kristianstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.malmsten.com
Sista ansökningsdag 21 okt 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Malmsten AB är ett framgångsrikt
familjeföretag som specialiserat sig på utveckling och tillverkning av simhallsutrustning av hög kvalitet. Vi säljer till hela världen. Företaget startade 1974 och vi finns med kontor, lager och tillverkning i Åhus.

Besök gärna vår hemsida: www.malmsten.com