Teamleader Servicetekniker

Teamleader Servicetekniker

Dina arbetsuppgifter

Vi på Service och support söker efter en kollega som motiveras och drivs av att lösa olika typer av problem. Du kommer att arbeta för ett framgångsrikt och växande företag med engagerade och positiva kollegor.

Du kommer att jobba med att supportera kunder och kollegor på distans eller på plats i syfte att hjälpa dem att hålla en hög tillgänglighet på våra kunders anläggningar. Jobbet innefattar också att planera serviceteknikernas arbete hos kunder, det innebär att rätt saker ska finns på plats med riskanalys och arbetsbeskrivning till jobbet som ska utföras. Kunderna finns framförallt i Europa med övervikt på de nordligare länderna.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Tekniskt supportera kunder och kollegor
 • Planera dagliga arbetet för serviceteknikerna på fältet
 • Se till så att rätt person och rätt material finns på plats vid rätt tid
 • Göra riskanalyser och arbetsbeskrivningar för arbete som ska utföras
 • Hjälpa till på fältet när det behövs, utföra felsökning och service
 • Följa upp servicerapporterna från serviceteknikerna
Din bakgrund/Dina egenskaper
 • Du har stor teknisk och mekanisk förståelse, kan enkelt sätta dig in i komplexa frågeställningar. Gärna utbildning inom teknik på minst gymnasienivå. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete med kompressorer.
 • Du är prestigelös, resultatinriktad, initiativrik, flexibel och full av energi
 • Du är van problemlösare som drivs av ett arbetssätt som präglas av öppenhet
 • Du är strukturerad och noggrann och tycker om ständig förbättring
 • Du kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift både på engelska och svenska
Information och kontakt

Du kommer att få arbeta för ett framgångsrikt och växande miljöteknikföretag med engagerade och positiva kollegor. Vi erbjuder marknadsmässiga villkor.

Tjänsten är på heltid och placerad på vårt kontor i Yngsjö. Vi tillämpar löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är den 31 juli 2020. Du söker tjänsten på www.wikan.se. Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson på telefon 044 - 590 65 14.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Pernilla Samuelsson
Telefon 044-590 65 14
Område Kristianstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 31 juli 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Malmberg är ett miljöteknikföretag som designar, bygger, underhåller och supporterar anläggningar för vatten, biogas och geoenergi. Omsättning är 550 MSEK med 170 anställda. Företaget grundades redan 1866 och är familjeägt i femte generationen. Malmberg arbetar för en bättre miljö under devisen "Ren energi. Rent vatten."
Läs mer på www.malmberg.se

Vi söker nu en Teamleader Servicetekniker till Yngsjö. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.