PLC-programmerare

PLC-programmerare

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med PLC-programmering av anläggningar inom geoenergi och biogas. Arbete bedrivs i projektform där du kommer vara delaktig och kunna påverka från uppstart till slut. Programmeringen görs i Siemens system där företaget kommer uppdatera sin portal till TIA. Du utgår från kontoret i Yngsjö, men i tjänsten ingår det ca 30 resdagar per år beroende på projektens storlek. Kunderna finns runtom i Europa med övervikt på de nordligare länderna.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Du som söker ska behärska PLC-programmering och trivs i rollen där du har möjlighet att påverka och ta ansvar. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du strukturerad, duktig på att organisera och planera, samtidigt som du har lätt för att anpassa dig till förändringar för att leverera resultat och uppfylla kundförväntningar. Du är en flexibel person som inte ser resor i tjänsten som ett hinder.

Information och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Malmberg.

Heltid/dagtid.

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 30/4 och vi tar endast emot ansökningar via www.wikan.se

För mer info kontakta Andreas Håkansson, 044-5906507.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Andreas Håkansson
Telefon 044-590 65 07
Område Kristianstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Malmberg är ett svenskt miljöteknikföretag inom områdena biogas, geoenergi, vattenrening och borrning. Med 150 års erfarenhet är vi idag ledande av kompletta anläggningar inom våra expertområden, med ett starkt fokus på hållbarhet och miljö.

Vi söker nu en automationsingenjör med inriktning mot PLC-programmering som kommer få arbeta för ett framgångsrikt och växande företag med engagerade och positiva kollegor. Rekryteringen görs i samarbete med Wikan Personal.