Välkommen till nya Blocket Jobb   Det här är nytt

INTERNATIONELL AREA SALES MANAGER BIOGAS TILL MALMBERG

INTERNATIONELL AREA SALES MANAGER BIOGAS TILL MALMBERG

Vill du arbeta i ett spännande och expansivt företag med miljöteknik som är viktig för vår jords framtid? Våra värderingar Kompetens, Kreativitet och Öppenhet & glädje styr hur vi vill bli uppfattade som företag och som representanter för Malmberg. Det är lika betydelsefullt som kvaliteten på våra lösningar, produkter och tjänster. Kan du relatera till detta har vi en superspännande tjänst till dig!

Vi söker en Area Sales Manager Biogas som kommer få ansvar för att sätta och leverera på försäljningsmål för europeiska och internationella marknader. I tjänsten ingår förutom egna försäljningsaktiviteter också att arbeta för att optimera försäljningsutfallet per exportmarknad genom samarbete med lokalt anställda säljare och agenter. Då vi har identifierat en stor tillväxtpotential på den italienska marknaden så kommer vi att tillskriva ett starkt meritvärde till kandidater som talar och skriver italienska flytande och har erfarenhet av italiensk affärskultur.
Resdagar ingår i tjänsten och antalet är bedömt till 10-20% av arbetstiden.

Tjänsten utgår med fördel från vårt huvudkontor i Yngsjö men placering i Malmö är också möjligt. Annan placering diskuteras vid behov.

Både juniora och seniora sökanden är välkomna.

Din profil:
  • Du är affärsmässig som person och har förmåga att förhandla
  • Du inger förtroende och är ansvarstagande
  • Du är prestigelös, resultatinriktad, initiativrik, flexibel och full av energi
  • Du har teknisk universitets- eller högskoleutbildning och ett kommersiellt intresse, alternativt ekonomisk universitets- eller högskoleutbildning och tekniskt intresse
  • Du kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift på engelska och svenska. Språkkunskaper i italienska (flytande tal och skrift för att kunna förstå och kommunicera kring kontrakt på italienska) är starkt meriterande.
  • Du har erfarenhet av internationell projektförsäljning eller tekniskt sammansatta produkter (ej krav men meriterande)·
  • Du har insikt i entreprenadjuridik och vanliga kontraktsformer såsom ABT, AB, ABA, Orgalime, NLM och NEC (meriterande men ej krav)
Kontaktperson:

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med rekryteringskonsult Jenny Kullberg på Kullberg Headhunting AB. Har du frågor om tjänsten ringer du 0734-15 98 60. Är du intresserad av tjänsten skickar du din ansökan till jenny@kullbergheadhunting.se senast den 22 december 2017 - vi arbetar dock alltid med löpande urval. Är det inte dig vi söker men du vet vem vi söker? Tipsa då om din kandidat med namn, telefonnummer och motivering på ovan mailadress. Rätt tips som leder till anställning belönas med en hittelön på 7 000 kr.
Mer info
Kontaktperson Jenny Kullberg
Telefon 0734-159860
Område Kristianstad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör, Energi & Miljö, Kemi, Fysik & Biologi, Mekanik, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.malmberg.se
Sista ansökningsdag 22 dec (4 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Malmberg är ett miljöteknikföretag som designar, bygger, underhåller och supporterar anläggningar för vatten, biogas och geoenergi. Omsättning är 500 MSEK med 170 anställda. Företaget grundades redan 1866 och är familjeägt i femte generationen. Malmberg arbetar för en bättre miljö under devisen "Ren energi. Rent vatten."