Rådgivare lantbruk & skog

Rådgivare lantbruk & skog

Vill du vara med och göra skillnad inom skog och jordbruk? Som rådgivare på Ludvig & Co (fd. LRF Konsult) är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare.

Om tjänsten

I nära samarbete med våra kunder kommer du arbeta med proaktiv och kvalificerad rådgivning för att hjälpa våra kunder utveckla deras verksamheter. Dina arbetsuppgifter består bl.a. av:
  • Löpande konsultation och företagsekonomisk rådgivning
  • Upprättande och genomgång av bokslut, deklaration och årsredovisning.
  • Fastighetsvärdering, skogsvärdering och upprättande av skogsbruksplaner
  • Upprätta kapitalvinstberäkningar, företagsekonomiska analyser och kalkyler
  • EU-ersättningar och SAM-ansökningar
Du, liksom övriga medarbetare, kommer också att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor med framtidens digitala tjänster.

Därför kommer du trivas hos oss

Kontorschef Susanne Lätt berättar:

På kontoret i Kristianstad blir du en del av ett team på ca 25 medarbetare. Som grupp värdesätter vi affärsmässighet och tillsammans så strävar vi efter ett proaktivt arbetsätt med mycket engagemang i det vi gör. Som chef drivs jag av att se mina medarbetare växa, att vi skall lyckas tillsammans och driver mot samma mål. Jag förväntar mig öppenhet, ansvarstagande och att du vill vara en del av ett team.

Vi ska nu bli fler medarbetare och även växa på fler marknader. Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande, från en enskild frisörsalong eller byggfirma till större lantbruksföretag. Bland dina kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare - och det tänker vi fortsätta vara.

För att lyckas behöver du
  • Tidigare erfarenhet av rådgivning inom lantbruk och/eller skog
  • Utbildning som lantmästare, agronom, skogsmästare, skogsvetare, jägmästare eller har motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Stort yrkesmässigt engagemang
Det är meriterande om du har erfarenhet av att upprätta skogsbruksplaner och utföra värderingsuppdrag. Har du dessutom erfarenhet av generationsskiften är det en fördel. Viktigt är att du har ett genuint intresse för ekonomi kopplat till din skogliga bakgrund. För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya lösningar mot kund.

Låter det här som du?

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du någon fråga om tjänsten så tveka inte på att kontakta Kontorschef Susanne Lätt, susanne.latt@ludvig.se

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst.

Sökord: Lantmästare, redovisningskonsult, redovisning, redovisningsekonom, accountant, accountant specialist, agronom, associate, assurance, auktoriserad redovisningskonsult, civilekonom, ekonom, ekonom jobb, ekonomi jobb, ekonomijobb, ekonomer, ekonomikonsult, financial accountant, konsult, revisor
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.ludvig.se
Sista ansökningsdag 13 okt 2022 (7 dagar kvar)