Rådgivare ekonomi och skatt | Redovisningskonsult, Ludvig & Co Kristianstad

Rådgivare ekonomi och skatt | Redovisningskonsult, Ludvig & Co Kristianstad

Vill du vara med och göra skillnad? Som rådgivare på Ludvig & Co (f.d. LRF Konsult) är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare.

Om tjänsten

I nära samarbete med våra kunder kommer du arbeta med kvalificerad rådgivning för att hjälpa våra kunder utveckla deras verksamheter. Dina uppgifter kan tex bestå av
  • Löpande bokföring, moms och arbetsgivardeklarationer, upprättande och genomgång av bokslut, deklaration och årsredovisning.
  • Företagsekonomisk rådgivning
  • EU-ersättningar och SAM-ansökningar
  • Fastighetsvärdering, skogsvärdering och upprättande av skogsbruksplaner
  • Kundansvar där du hjälper uppdragsgivaren att effektivisera arbetsflödet, ge proaktiv rådgivning samt har en helhetssyn på uppdragen.
Därför kommer du trivas hos oss

Biträdande kontorschef Betina Silfverberg berättar:

På kontoret i Kristianstad blir du en del av ett team på 26 medarbetare. Tillsammans strävar vi efter ett proaktivt arbetssätt med mycket engagemang i det vi gör. Som chef drivs jag av att se medarbetarna utvecklas och nöjda kunder. Jag förväntar mig framåtanda, kvalitet samt lagarbete av mina medarbetare.

Vi ska nu bli fler medarbetare och även växa på fler marknader. Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande, från en enskild frisörsalong eller byggfirma till större lantbruksföretag. Bland dina kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare - och det tänker vi fortsätta vara.

För att lyckas behöver du
  • Akademisk utbildning inom ekonomi och beskattning
  • Stort yrkesmässigt engagemang
  • Tidigare erfarenhet av bokföring, bokslut och deklaration.
Det är meriterande om du har lantbrukserfarenhet, är auktoriserad redovisningskonsult, har erfarenhet inom ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning. För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya digitala lösningar mot kund.

Låter det här som du?

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du någon fråga om tjänsten så tveka inte på att kontakta biträdande kontorschef Betina Silfverberg på betina.silfverberg@ludvig.se eller tel. 044-20 89 25

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst.

Sökord: Redovisningskonsult, redovisning, senior redovisningskonsult, redovisningsekonom, accountant, senior accountant, accountant specialist, agronom, associate, assurance, auktoriserad redovisningskonsult, civilekonom, ekonom, ekonom jobb, ekonomi jobb, ekonomijobb, ekonomer, ekonomikonsult, financial accountant, konsult, revisor, senior accountant, senior redovisningsekonom
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ludvig.se
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (10 dagar kvar)