Konstruktör

Konstruktör

Vill du vara med och skapa kundunika klimat- och komfortlösningar till fordon?

Lokab Systems har många projekt på gång och behöver förstärka konstruktionsavdelningen ytterligare. Vi söker därför en konstruktör som kan bidra till vårt kompetenta och mångsidiga team.


UtöverCAD-konstruktion i Inventor, innefattar tjänsten
  • Fysiska produkttester
  • Prototypbyggande
  • Riskanalyser på konstruktioner
  • Författa teknisk dokumentation

Som konstruktör följer du produkten från design och verifiering/validering av produkten, ända fram till serieproduktion. I produktutvecklingen av klimatanläggningar arbetar vi praktiskt tillsammans med våra montörer, därför läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper, där vi ser att du är öppen, social, lyhörd och hjälpsam.

Vi söker dig som är högskole- eller gymnasieingenjör i grunden alternativt har förvärvat dig motsvarande kunskaper i arbetslivet. Du har erfarenhet av och intresse för konstruktion och produktutveckling. Meriterade är om du har erfarenhet som fordonsmekaniker och/eller av AC-anläggningar, men det är inget krav.

Det är viktigt för oss vem du är som person! Du har en hög arbetsmoral och tar ett stort ansvar för ditt arbete. Att vara strukturerad, ha ordning och reda är naturligt för dig. Dessutom har du ett öga för detaljer och kvalitet. Vidare är du en person som gärna bidrar socialt till dina kollegor och är en flexibel lagspelare.

Vi kan erbjuda dig
  • Arbeta i ett företag som är under tillväxt.
  • Varierande arbetsuppgifter i en spännande bransch
  • Utvecklingsmöjligheter och möjlighet att utforma din roll i teamet.

Du har körkort och egen bil.

Arbetet är förlagt till dagtid med flextid.

Tillträde snarast, efter överenskommelse. Urval sker löpande.

Läs mer om oss på vår hemsida www.lokab.com
Mer info
Kontaktperson Johan Carlsson
Telefon 04470720
Email Mejla Johan Carlsson
Område Kristianstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lokab.com
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lokab Systems AB utvecklar och bygger kundunika klimat- och komfortlösningar till hytter för specialfordon – sjukvårdsfordon, militärfordon, entreprenadmaskiner – med höga funktionskrav på klimatkontroll och ergonomi. Kundspecifika krav och önskemål styr både utvecklingen och produktionen. Lokab Systems AB är familjeägt och finns i Önnestad nära Kristianstad.