Ordermottagare

Ordermottagare

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som ordermottagare/innesäljare hos en av våra kunder i Knislinge.
Företaget säljer och distribuerar beslag till dörr och fönsterindustrier samt övrig träindustri.
Arbetet innebär daglig kontakt med företagskunder där du arbetar med försäljning, produktfrågor med mera.

I arbetsuppgifterna ingår:
  • Ordermottagning via inkommande samtal och mail
  • Orderläggning till leverantörer
  • Kommunikation med både kunder och leverantörer genom telefonsamtal och mail
  • Administration
Din profil

Du har en naturlig fallenhet för service, talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i engelska. Du är van att kommunicera med kunder via telefon och mail och trivs med att hålla igång flera uppgifter samtidigt. Du har ett gott ordningssinne och är van datoranvändare.
Du som söker är praktiskt lagd, kanske har du erfarenhet av försäljning i järnhandel, eller praktisk erfarenhet som exempelvis snickare eller låssmed.

Detta är ett uthyrningsuppdrag där du kommer att anställas utav Lernia, men arbeta som konsult ute hos kund. Ambitionen är tillsvidareanställning hos kund. En heltidstjänst där arbetet är förlagt måndag - fredag, dagtid.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Välkommen att kontakta Emma Bäckström 0722546132 eller Hanna Persson 0722541146 vid eventuella frågor.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 apr 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.