Däckmontör med C-körkort sökes till Euromaster i Kristianstad!

Däckmontör med C-körkort sökes till Euromaster i Kristianstad!

Nu söker vi på Lernia en däckmontör med C-körkort till Euromaster i Kristianstad.

Arbetsuppgifter
Som däckmontör arbetar du med kundernas däck och fälgar.
Arbetsuppgifterna består mestadels av framplockning samt retur till däckhotell, mätning av mönsterdjup samt skifte/montering av däck på fordon.

Formell kompetens
B och C-körkort
Svenska i tal och skrift

Din bakgrund
Kunskap inom däckmontage, krängning och balansering av lastbilar är meriterande.
Vi ser gärna att du som sökert har arbetat med liknade arbetsuppgifter tidigare och vet vad det innebär att arbeta i ett högt tempo i en däckverkstad. Du är i god fysisk form då arbetet är tungt.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad, utåtriktad person som gillar att jobba i team och som är mån om att göra ett noggrant jobb. Som person är du snabb, driven, tar egna initiativ och har en god fysik. Att ge god service är för dig en självklarhet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/Heltid/Kristianstad

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Information
Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi svarar gärna på frågor gällande tjänsten, kontakta Frida Nilsson 0722-541017

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 nov (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.