Chef inom Fastighetsbildning, Kristianstad

Chef inom Fastighetsbildning, Kristianstad

Om arbetsplatsen
Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som vill få en stor betydelse för samhällsutvecklingen. Genom effektiv, rättssäker och kvalitativ fastighetsbildning skapar du som medarbetare på Lantmäteriet förutsättningar för en hållbar tillväxt i det svenska samhället. Det lägger grunden för ett tryggt fastighetsägande och bidrar till en stabil samhällsekonomi.

Arbetsuppgifter
Som funktionschef har du resultat- och personalansvar. Det innebär bland annat att du har ansvar för funktionens medarbetare, deras kompetensutveckling och för att skapa ett engagemang och goda förutsättningar så att medarbetarna kan utföra sina arbetsuppgifter på ett bra sätt. Du ansvarar vidare för funktionens ekonomi enligt delegationsordning, genomför medarbetar-, löne- och uppföljningssamtal, har ansvar för att dina medarbetare har en god arbetsmiljö och medverkar i enhetens ledningsgrupp. Du deltar även operativt i funktionens dagliga produktion. Produktionen anpassas efter respektive chefs bakgrund och meriter samt arbetsgruppens storlek.

Kvalifikationer
Som chef har du verksamhetsansvar och leder utveckling av verksamheten genom att leda andra. Det kräver flexibilitet, självinsikt och en god förståelse för andra samt en förmåga att anpassa ditt ledarskap till den rådande situationen. Vi söker dig som: * har ledaregenskaper och erfarenhet som chef, arbetsledare eller teamledare samt representerar ett närvarande och tillitsfullt ledarskap * har högskoleutbildning som bedöms som relevant för tjänsten, exempelvis högskole- eller civilingenjörsexamen inom lantmäteri eller juristexamen. * har erfarenhet av att leda medarbetare inom lantmäteri- eller fastighetsbildningsverksamhet Det är meriterande med erfarenhet av personal- och verksamhetsansvar samt erfarenhet av ledningsgruppsarbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är handlingskraftig och har förmåga att självständigt utveckla och driva verksamheten mot uppsatta mål. Du har intresse för att utveckla och ta tillvara medarbetarnas egenskaper/kunskaper och stärka dem i yrkesrollen samt har förmågan att skapa delaktighet och engagemang hos medarbetarna. Vidare är du en god kommunikatör med förmåga till överblick och att se helheter Vi planerar att gå igenom samtliga ansökningar under vecka 34 och har avsatt tid för intervjuer den 26 och 27 augusti 2019. Om du vill veta mer så kontakta gärna Viveca Jusélius Starck, enhetschef, telefon 044-13 73 28, viveca.starck@lm.se, tillgänglig fram till 11 juli 2019 på grund av inplanerad semester.

Övrigt
På Lantmäteriet förväntar vi oss att alla våra medarbetare agerar på ett professionellt, öppet och engagerat sätt. Det är en självklarhet för oss att arbeta aktivt för jämställdhet och mångfald och vi tar för givet att du delar vår uppfattning. Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Viveca Juselius Starck
Telefon 044-137328
Område Kristianstad
Yrkesroll Fastighet, Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 aug 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Var med och forma morgondagens Sverige! På Lantmäteriet är du med och gör samhällsnytta. Det vi gör har direkt betydelse i människors vardag - oavsett om du är förrättningslantmätare, ekonom, jurist, systemutvecklare, ingenjör eller kommunikatör. Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till hållbart samhällsbyggande och ekonomisk utveckling. På Lantmäteriet är vi stolta över att bidra till samhällsutvecklingen. Vi gör det på lite olika sätt, på våra 50 kontor, från norr till söder. Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs. Lantmäteriet är platsen för dig som vill växa!