Konstruktör

Konstruktör

Limas är ett familjeföretag beläget i Åhus. Här utvecklar man, tillverkar och levererar maskiner till livsmedelsindustrin för förädling av potatis och andra rotfrukter. Största delen av företagets produktion går på export till olika delar av världen, främst Europa.
Företaget befinner sig i en expansiv fas och behöver därför förstärka sitt team med bland annat en konstruktör.Ta chansen att söka en tekniskt utmanande och stimulerande tjänst!

Arbetsuppgifter
I rollen som maskinkonstruktör tar du hand om nykonstruktioner, anpassnings- och ändringskonstruktioner samt vissa inköp. Det förkommer även visst arbete med färdigställning av maskiner, montage och service. Du följer hela projektcykeln, från konstruktion till uppstart av maskin hos kund.

Konstruktionsarbetet sker i Inventor.

Krav för tjänsten är;
B-körkort
Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Meriterande är;
Erfarenhet i programmet Inventor.
Kunskaper i tyska.

Bakgrund
Du som söker har relevant utbildning, gärna med inriktning mot maskinteknik. Du har även några års erfarenhet av konstruktionsarbete.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från tillverkningsindustrin och att du är händig, då du ibland är involverad vid montage- och servicearbete. På sikt kommer du även få möjlighet att starta upp projekt på plats hos Limas kunder.

Personliga egenskaper
Dina personliga egenskaper är av stor vikt, du som söker är engagerad, flexibel och noggrann.
Du arbetar fokuserat, lösningsorienterat och med en positiv attityd. Du är även tekniskt intresserad och inte rädd för att arbeta med händerna.

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Information
Ansökningar till tjänsten hanteras löpande och rekryteringsprocessen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag.

I denna rekrytering samarbetar Limas med Lernia, vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Hanna Persson på telefon: 072-254 11 46 alternativt mail till hanna.persson@lernia.se.

5/6 - 8/6 är Hanna ledig, och du är då välkommen att ta kontakt med Tilda Josefsson vid frågor: 072-254 67 58, tilda.josefsson@lernia.se
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Limas är ett familjeföretag beläget i Åhus. Här utvecklar man, tillverkar och levererar maskiner till livsmedelsindustrin för förädling av potatis och andra rotfrukter. Största delen av företagets produktion går på export till olika länder i Europa.

Företaget befinner sig i en expansiv fas och behöver därför förstärka sitt team med fler medarbetare