PROJEKTLEDARE VATTEN TILL MALMBERG WATER AB

PROJEKTLEDARE VATTEN TILL MALMBERG WATER AB

Vill du arbeta i ett spännande och expansivt företag med miljöteknik som är viktig för vår jords framtid? Våra värderingar Kompetens, Kreativitet och Öppenhet & glädje styr hur vi vill bli uppfattade som företag och som representanter för Malmberg. Det är lika betydelsefullt som kvaliteten på våra lösningar, produkter och tjänster. Kan du relatera till detta har vi en ny superspännande tjänst till dig!

Vi söker en Projektledare Vatten. Här får du möjlighet att arbeta i ett stimulerande klimat med projekt inom miljöteknik och samhällsutveckling för ren energi och rent vatten. Tjänsten innebär ledning av projekt inom vattenrening främst på den svenska marknaden. Projekten kan variera i omfång och vara i olika entreprenadutföranden. För varje projekt sätts ett projektteam upp där du planerar, samordnar och ansvarar för projektet från A till Ö. Resdagar ingår i tjänsten och antalet är beroende av projektens geografiska placering.

Tjänsten utgår med fördel från vårt huvudkontor i Yngsjö men placering i Malmö är också möjligt.

Din profil:
  • Du är civil- eller högskoleingenjör med flerårig erfarenhet av projektledning gärna från industri-, anläggning- eller större byggprojekt.
  • Du är van att arbeta med planering, samordning, ekonomi, tidplaner och resurshantering i projekt.
  • Du är affärsmässig och har gedigen erfarenhet av att hantera alla typer av frågor i avtal och projekt.
  • Du är kommunikativ och lösningsorienterad med ett starkt eget driv.
  • Du har intresse för ledarskap och att coacha och motivera andra.
  • Du har insikt i entreprenadjuridik och om du har erfarenhet från den kommunala VA-branschen ser vi det som meriterande.
  • Du kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift både på engelska och svenska.
Kontaktperson:

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med rekryteringskonsult Jenny Kullberg på Kullberg Headhunting AB. Har du frågor om tjänsten ringer du 0734-15 98 60. Är du intresserad av tjänsten skickar du din ansökan till jenny@kullbergheadhunting.se senast den 6 juni 2017 - vi arbetar dock alltid med löpande urval. Är det inte dig vi söker men du vet vem vi söker? Tipsa då om din kandidat med namn, telefonnummer och motivering på ovan mailadress. Rätt tips som leder till anställning belönas med en hittelön på 10 000 kr.

Om Malmberg:

Malmberg är ett miljöteknikföretag som designar, bygger, underhåller och supporterar anläggningar för vatten, biogas och geoenergi. Omsättning är 500 MSEK med 170 anställda. Företaget grundades redan 1866 och är familjeägt i femte generationen. Malmberg arbetar för en bättre miljö under devisen "Ren energi. Rent vatten." www.malmberg.se
Mer info
Kontaktperson Jenny Kullberg
Telefon 0734159860
Område Kristianstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör, Energi & Miljö, Processingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 juli (19 dagar kvar)
Visa var