Är du vår nya kökssäljare?

Är du vår nya kökssäljare?

Gillar du människor, i kombination med försäljning och service, är du lösningsorienterad och smittar av dig med positiv energi?

Är du snabbfotad, anpassningsbar, och ser fördelar med varierande arbetstider så som kvällar och helger?

Då har du chansen att bli vår nya säljare med fokus på kök!

Elon i Kristianstad är ett familjeägt företag sedan 40 år tillbaka. Det är kanske vitvaror vi är mest kända för men i vårt sortiment hittar man också annat som till exempel kökstillbehör, rakapparater, dammsugare och belysning. Vi har helt enkelt det mesta man kan behöva när det kommer till apparater och tillbehör för ditt hem. Vi har även under många år erbjudit våra kunder förstklassiga kökslösningar – just nu bygger vi upp ett nytt spännande koncept, inom kök och förvaring, och vill förstärka vårt team med ytterligare en medarbetare med fokus på denna avdelning.

För oss är det viktigt med en hög servicenivå och att våra kunder får hjälp av kunniga och engagerade medarbetare som ser det som en självklarhet att göra det lilla extra.

Vi söker dig som är duktig på att etablera och upprätthålla goda relationer. Du tar egna initiativ, drivs av höga mål och strävar alltid efter att överträffa budget. Du är kreativ med sinne för färg och form.

Eget ansvar och struktur i ditt arbete ser du som en självklarhet. Du har säljerfarenhet med dokumenterat goda resultat och ser det som motiverande att sätta dig in i alla butikens produktkategorier.

I arbetet som kökssäljare ritar du kök, bad, förvaring och vitvaror i ritprogrammet Winner för att sedan presentera detta på ett inspirerande sätt i ett personligt möte med kund. Du upprättar offertunderlag, gör orderberedning och har själv kontakt med kund och leverantörer under hela processens gång.

Du kommer att ha butiken som arbetsområde då vi tycker att det är viktigt att alla medarbetare kan möta kunden i allt som dom behöver hjälp med, och att man tillsammans jobbar för en välkomnande och inspirerande butik.

Känner du dig träffad och tycker att detta låter som ett jobb för dig? Då vill vi gärna träffa dig och veta mer om vad du kan tillföra vårt team!

Tjänsten är tillsvidare på ca 90%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning

Lön: månadslön + provision

Maila din ansökan, CV och personligt brev till sara.eidmen@elon.se snarast då intervjuer hålls löpande.
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 feb 2021 (16 dagar kvar)