Sr Coordinator Customer Sales & Solutions

Sr Coordinator Customer Sales & Solutions

MediaMarkt är Europas ledande konsumentelektronik och har verksamhet i Sverige sedan 2006. Tillsammans med 28 varuhus och onlinekanal är MediaMarkts vision att bli den mest föredragna elektronikhandlaren i Sverige. Vårt huvudkontor i Stockholm - Järfälla är en servicefunktion för våra varuhus och onlineaffärer.

MediaMarkt Kristianstad växer och vi utökar nu från 1st Sr Coordinator Customer Sales & Solutions till 2st för att anpassa oss efter vår fantastiska utveckling!

Är du en passionerad, engagerad och driven person som vill vara en del av att fortsätta bygga vår framgång? Brinner du lite extra för hemelektronik och älskar att ge kunder den bästa servicen? Då är det dig vi söker! Vi på MediaMarkt Kristianstad är ambitiösa och kompetenta personer i en konkurrensutsatt marknad där vi hela tiden strävar efter att var bäst. Vi ger alltid det lilla extra och alltid sätter kunden i fokus. Du arbetar med ett team som tillsammans tar ansvar för hela varuhuset och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass.

Vi har öppet vardagar 10:00-19:00, lördag 10:00-17:00 och söndag 10:00-16:00

Hälsning från varuhuschefen Mattias:

Hos oss stöttar vi alltid varandra med pepp och teamkänsla. Ingen dag är den andra lik. Hos oss får du en härlig atmosfär där vi ständigt vill mera, bli bättre och hjälpa varandra att nå våra mål. Som ledare så tar vi hand om vår personal och ger dem de absolut bästa förutsättningarna för individuell utveckling. Vi är först på plats och leder teamet! Vi tillför glädje och inspirerar varje individs inre motivation genom att coacha, följa upp och engagera personerna i vårt varuhus.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Sr Coordinator Customer Sales & Solutions på MediaMarkt Kristianstad är du huvudansvarig för dina avdelningar och den övergripande försäljningen av produkter och tjänster. Vi ställer höga krav på dig och förväntar oss att du alltid agerar som en förebild både vad gäller attityd och engagemang. Du driver säljgolvet på ca 20 personer tillsammans med ytterligare 1 Sr Coordinator Customer Sales & Solutions och era Senior Sales med fokus på försäljning, effektivitet och lönsamhet i linje med företagets värderingar och prioriteringar. Vi förväntar oss att du är affärsmässig och tänker i principen intäkter-kostnader=vinst. Du ska alltid sträva efter att minimera kostnaderna och öka intäkterna, därför tar du beslut utifrån denna princip och du leder ditt team med fokus på lönsamhet. Du ska spendera 80 % av din tid där allt händer nämligen på "golvet". Inte bara för att det är roligare, men också för att stötta och utveckla dina kollegor. Du skall lyssna på ditt team samt hjälpa dem att utveckla sina färdigheter. 20 % av din tid går åt att planera för kampanjer och aktiviteter, analysera försäljningsstrategier, utbilda och utveckla din personal samt organisera dig själv och ditt team. Du ska ha en plan för varje enskild individ på din avdelning och tillsammans med din varuhuschef och ledningsgruppen utveckla nya ledare för varuhuset och organisationen. Du ska leda, inspirera och motivera ditt team med fokus på försäljning av produkter och tjänster. Din huvudsakliga uppgift utöver ovanstående är att du och ditt team alltid sätter kunden i första handVem är du?

Försäljning och kundfokus är något du finner stimulerande och utvecklande. Du delar med dig av ett leende till såväl kunder som kollegor och tycker om att sprida härlig energi.

För att lyckas i rollen är du serviceinriktad, brinner för försäljning och tycker om att arbeta i team samt att uppnå mål genom samarbete. Vi tror att du har ett brinnande intresse för de produkter du kommer att sälja och du får gärna ha erfarenhet från försäljning inom detaljhandeln. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik samt inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Minst 2års erfarenhet av ledarskap krävs.

Är du intresserad?

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Start är omgående med respekt för eventuell uppsägningstid..

Skicka in din ansökan idag, dock senast 2021-06-30. Observera att intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor eller funderingar vänligen kontakta Mattias Birkén, Varuhuschef.

Mattias Birkén

0766375533

birkenm@mediamarkt.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef, Butik
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av MediaMarkt
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?