Sjuksköterska till omsorgsförvaltningen

Sjuksköterska till omsorgsförvaltningen

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer med funktionsnedsättningar samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också kost- och restaurangenheten, myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

Sveriges bästa vård- och omsorgsboende finns i Kristianstads kommun!
Tätörtsvägen i Åhus är Sveriges bästa äldreboende enligt Socialstyrelsens öppna jämförelser. Socialstyrelsens kvalitetsundersökning genomförs varje år och i fjol fanns Tätörtsvägen med på tredje plats. Nu har vi tagit klivet högst upp.

Vill du ha ett omväxlande arbete och göra skillnad? Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska.

Vi erbjuder dig ett spännande och utmanande arbete, fantastiska kollegor och en verksamhet som levererar vård och omsorg av hög kvalitet. Hos oss finns utvecklingsmöjligheter och en spännande framtid.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska arbetar du konsultativt med medicinska bedömningar, läkemedelshantering samt stöd och rådgivning till omvårdnadspersonalen. Det är du som sjuksköterska som samordnar och planera de samlade hälso- och sjukvårdsinsatserna för den enskilde vårdtagaren och har kontakten med anhöriga. Du arbetar självständigt och i samarbete med övrig vårdpersonal. En viktig del i arbetet är att arbeta i team kring patienten för att få en god helhetssyn. Bilkörning förekommer i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning psykiatri eller distriktsköterska. Du som söker behärskar det svenska språket i tal och skrift och har du vana av IT-baserade journalsystem är det meriterande. B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

I ditt arbete är det viktigt att du kan se helheten att arbeta utifrån patientens och verksamhetens behov. Du är bra på att samarbeta, lösningsfokuserad och flexibel. Du ser och hjälper kollegor och samarbetar med andra yrkesgrupper. Vidare är du engagerad, strukturerad och har ett empatiskt förhållningssätt.

Anställningsvillkor
Vi erbjuder sex tillsvidareanställningar på heltid med tillträde snarast enligt överenskommelse. En av tjänsterna avser nattjänstgöring.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Anne Kemppainen Nilsson på telefon 0733-13 62 20.

I denna rekrytering gör vi löpande urval, vilket innebär att vi löpande kallar till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista visningsdag av annonsen som är 2020-06-08. Välkommen med dina ansökan!

Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Har du frågor om hur du gör din ansökan kontakta systemets support på 0520-58 00 50 eller via supportrutan. I Kristianstads kommun tillämpas heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Rökfri arbetstid tillämpas.
Mer info
Kontaktperson Anne Kemppainen Nilsson
Telefon 044-13 62 20
Område Kristianstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kristianstad.se/
Sista ansökningsdag 8 juni 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.