Vi söker en underhållsmekaniker

Vi söker en underhållsmekaniker

Gillar du ett fritt och varierat arbete, har erfarenhet av underhållsarbete inom industrin, och som känner en yrkesstolthet och ett driv av att vilja utvecklas vidare? Då är det här tjänsten för dig!

Om tjänsten

Vi söker nu en underhållsmekaniker till ett av våra större underhållskontrakt med placering i Åhus. Arbetet kommer att präglas av förebyggande och avhjälpande underhållsåtgärder på produktionsutrustning. Även deltagande i projekt är förekommande. Centralt i rollen som underhållsmekaniker är att aktivt delta i arbetet med att utveckla leveransen. Arbete i beredskapskedja kan förekomma. Utgångspunkten för arbetet är vår verksamhet i Åhus men då Jernbros kunder finns på flera platser i regionen är resor förekommande. Dock är övernattning på annan ort mycket ovanligt i denna roll.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Felsökning och reparation av roterande utrustning, till exempel elevatorer och transportörer.
  • Ute hos kunderna förekommande mekaniska arbeten.
  • Förebyggande och avhjälpande underhållsåtgärder på produktionsutrustning
  • Beredskapstjänst kommer att ingå i tjänsten
Din profil

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av arbete som mekaniker eller underhållsmekaniker inom industrin. Du är en självgående och kreativ problemlösare. Du tar egna initiativ och gillar att arbeta självständigt och ta ett stort personligt ansvar. Samtidigt fungerar du bra i ett team där flera kompetenser samverkar och arbetar ihop. Vi ser gärna att du har god erfarenhet av kundkontakter med god kommunikationsförmåga då dessa är dagligt förekommande.
Krav:
  • Körkort B
  • Grundläggande datakunskaper
  • Svenska i tal & skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av svarvning, fräsning och svetsning
För tjänsten tillämpar vi löpande urval så vänta inte med din ansökan!

Om OnePartnerGroup:

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 juni 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jernbro Industrial Services är marknadsledande inom industriservice i Sverige med 900 anställda och verksamhet på 25 olika orter. Varje dag, året om, hjälper Jernbro svensk industri att producera säkrare, mer effektivt och mera hållbart. Med djup ingenjörs -och utförarkompetens inom underhåll och övriga teknikdiscipliner som mekanik, el, automation och energi bidrar de till utveckling och effektivisering av kundernas verksamheter. Bland Jernbros många kunder finns små och medelstora lokala företag och stora internationella koncerner verksamma inom verkstad, stål, livsmedel, plast & gummi, trä, papper & massa, gruvor samt energi.